Uusimmat

Diablo III:n julkinen beta alkoi, varo väärennettyjä kutsuviestejä!

21.09.2011 09:00 Miikka Lehtonen

Vuoden odotetuimpiin peleihin kuuluva Diablo III on taas askeleen lähempänä, sillä sen kauan odotettu julkinen beta alkoi aikataulun mukaisesti. Blizzardhan lupaili, että vuoden kolmannella neljännellä tärppäisi ja niin siinä kävi: tänä aamuna lukemattomat pelaajat heräsivät löytääkseen postilaatikostaan beta-kutsun. Kävikö sinulla tuuri?

Tähän saakka niin sanotulla friends & family -pohjalla pyörinyt beta laajeni viime yönä julkiseksi ja iso määrä betaan ilmoittautuneita löysi tänä aamuna postilaatikostaan iloisen yllätyksen. Kaikki pelin hahmoluokat, kunnon loottihuorausta ja alkuosa Act I:stä pelattavana. Onko sinusta pieksemään pelottava Skeleton King? No, ei ainakaan, jos et päässyt vielä betaan.

Mutta ennen kuin hihkut ja riekut itsesi tajuttomaksi postilaatikossa pyörivän beta-kutsun johdosta, varmista ensin, että kyse ei ole kiinalaisten järjestämästä phishing-yrityksestä. Tiettävästi niitäkin posteja liikkuu nimittäin maailmalla juuri nyt reippaasti. Aidon viestin tunnistaa helposti siitä, että se ei kehoita sinua klikkailemaan mitään linkkejä tai hyväksymään beta-kutsua millään hämärällä saitilla. Sen sijaan aito beta-kutsu ohjeistaa suuntaamaan Battle.net-tilillesi ja seuraamaan sieltä löytyviä ohjeita.

Jos kävi tuuri, onnea. Jos ei, toivottavasti seuraavalla kierroksella tärppää.

Lue myös

Ace Combat Assault Horizon -ennakko (PS3, Xbox 360)

Haukka lentää jälleen – Falcon 4 modernisoitiin BSM-modilla

PS3:a myyty pian 52 miljoonaa

Testissä Deus Exin PC-versio ja oivalliset Xbox-pelikuulokkeet