Uusimmat

DICE uskoo: pelaajat ovat valmiita Mirror’s Edge 2:een

11.10.2011 20:30 Jukka O. Kauppinen

Ei liene mitenkään epäselvää, että meikä tykkää Mirror’s Edgestä. Ja sen sankarittaresta, Faithista. Niin myös pelin kehittäneen Digital Illusionsin väki, vaikka pelistä ei tullutkaan kaivatunlaista superhittiä. Mutta kyllä kahdenkin miljoonan pelin myyntejä voi pitää hyvinä, etenkin kun huomioi että luvut kertyivät tavanomaisista hittipeleistä poiketen aika tasaiseen tahtiin, pitkän ajan kuluessa.

DICEn tuottaja Patrick Liu uskoo, että jatko-osan aika lähestyy ja että pelille löytyy runsaasti ystäviä.

”Mirror’s Edgellä on valtavasta faneja. Se on kuin kultti. Nyt me myös tiedämme, että mitä vahvuuksia ja heikkouksia pelillä oli. Jos tekisimme nyt uutta peliä, tietäisimme täsmälleen mitä parantaisimme ja kuinka saavuttaisimme suuremman yleisön.”

Mirror’s Edge 2 oli tiettävästi työn alla jo 2009, mutta sen kehitys lakkautettiin pelin odotettua heikomman menestyksen johdosta. EA:n johdossa on kuitenkin nähty, että teoksessa on yhä potentiaalia. Jatko-osasta onkin huhuiltu tasaiseen tahtiin tämän vuoden mittaan, joten eläkäämme toivossa!

Lähde: MCV, DICE: Players ”ready” for Mirror’s Edge 2

Lisää aiheesta

Huhupartio: Mirror’s Edge 2 ja Battlefield 3 käyttävät molemmat Frostbite 2:ta?

EA keskeytti Mirror’s Edge 2:n kehittämisen

Mirror’s Edge 2:ta tehdään pienellä liekillä

EA: halusimme viehättävän naisen, emme tissejä ja persettä teräsbikineissä

Mirror’s Edge (PS3, 360)

Mirror’s Edge kertoo tarinan totalitäärisestä yhteiskunnasta, jonka sisällä kytee. Vapaan tiedonkulun rajoittaminen tympii kansalaisaktivisteja, jotka ovatkin organisoituneet vallanpitäjiä vastaan taisteleviksi kapinallisryhmittymiksi. Normitilanne siis näissä kuvioissa. Päähenkilö Faith on juoksija, halki kattojen kiitävä akrobaattinen viestinviejä, joka pormestarin vaalien alla kiskaistaan mukaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita vilisevään seikkailuun.

Mirror’s Edge (PC)

Markkinoille ilmestyy viikoittain kymmeniä tutun harmaita pelejä. Ne voivat olla hyviä tai huonoja, mutta omaperäisyys ja idearikkaus puuttuu. Ruotsalainen DICE yllättää syksyn päätteeksi tarjoamalla futuristisen toimintaseikkailun parkourilla höystettynä. Ja mikä parasta se on loistava.