Uusimmat

Domen toimitus valitsee vuoden suosikkejaan. Mitkä pelit pääsivät listalle?

26.12.2011 19:17 Miikka Lehtonen

Se on taas se aika vuodesta, jolloin kaikki mahdolliset tahot valitsevat vuoden suosikkipelejään. Domen peliosaston toimitus ei tee tähän kaavaan poikkeusta, sillä niin teemme mekin. Mutta ehkä vähän eri tavalla? Viikon tiukka setitys alkoi tänään. Mitä kaikkea on tarjolla?

Domen vuoden peli -kestitys jakautuu kolmeen kategoriaan. Jo viime viikolla pyörähti käyntiin koko saitin vuoden pelin palkitseminen, jossa äänessä olette te, lukijat. Äänestettävää on mitä mielikuvituksellisemmissa kategorioissa aina vuoden peleistä epäonnistujiin saakka. Muistithan siis äänestää?

Mutta tämän hypetyksen tarkoituksena on mainostaa toimituksen omaa osiota, joka jakautuu kahteen kategoriaan. Ensinnäkin pyysin kaikkia saitille kirjoittelevia valitsemaan 10 suosikkipeliä kaikkien vuoden aikana ilmestyneiden pelien joukosta, olivat nämä sitten konsolipelejä, PC-pelejä, mobiilikamaa tai vaikka korttipelejä. Jos se ilmestyi vuonna 2011 ja sitä voi pelata, se kelpasi listalle. Tämän päivän aikana saitille paukahtivat jo ensimmäiset tämän sarjan jutut ja samalla kahden päivävauhdilla jatketaan torstaihin saakka.

Ja perjantaina, juuri vuoden viimeisillä hetkillä, on käsillä koko toimituksen vuoden pelien palkitseminen. Koska emme halua tyytyä tavanomaiseen, emme suinkaan valinneet vuoden 360-pelejä ja muita tylsyyksiä, vaan esimerkiksi sen pelihahmon, jonka mieluiten haluaisimme kaveriksemme. Kuka voitti? Ja millä vuosikymmenellä kaikki paras tehtiinkään? Se selviää perjantaina.

Pysy siis välipäivistä huolimatta kuulolla, sillä vaikka pelivuosi onkin jo ohi, me jatkamme vielä jälkilöylyissä.

Äänestä vuoden peliä

Äänestä vuoden epäonnistujia

Toimituksen vuoden suosikit:

Toimituksen suosikit: Juho

Toimituksen suosikit: Eric

Toimituksen suosikit: Miikka

Toimituksen suosikit: Tero

Toimituksen suosikit: Janne

Toimituksen suosikkipelit 2011: Heikki

Toimituksen suosikkipelit 2011: Petteri

Toimituksen suosikkipelit 2011: Jukka