Uusimmat

Dragon Quest IX kaupoissa huomenna

22.07.2010 13:00 Jukka O. Kauppinen

Square Enixin pitkäikäisempiin pelisarjoihin lukeutuva Dragon Quest jatkuu huomenna kauppoihin ilmestyvällä Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies -pelillä. Itämaissa jättisuosiota nauttiva roolipeli tarjoaa seikkailtavaa niin yhdelle kuin useammallekin pelaajalle.

Dragon Quest IX:ssä olet kaupungin vartija, joka lähetetään etsimään toiveita toteuttavia pyhän puun hedelmiä. Siinä sivussa päädyt matkustamaan halki laajan maailman ja kukistamaan pelottavia hirviöitä. Päätarinan ohessa pelaaja voi selvittää myös erityisiä sivutehtäviä. Osa tehtävistä avautuu pelissä etenemisen lomassa, mutta niitä voi myös ladata ilmaiseksi netistä.

  • Yli 4,2 miljoonaa myytyä peliä Japanissa. Famitsu: 40/40 pistettä!
  • Monipuoliset muokkausmahdollisuudet. Luo ja muokkaa hahmosi ulkoasua ja monia muita yksityiskohtia. Hahmosi ominaisuudet kehittyvät mitä enemmän taistelet.
  • Tag Mode -tila: Jatka seikkailemista silloinkin, kun et pelaa peliä aktiivisesti. Tag Mode -tilassa voit vaihtaa tietoja ja esineitä langattomasti milloin tahansa, kun läheisyydessäsi on toinen Dragon Quest -pelaaja.
  • Värikästä ja iloista 3D-grafiikkaa – yksi kaikkien aikojen upeimmista DS-peleistä.
  • Sisältää yli 1000 vaatetta ja asetta, joilla voit varustaa hahmoasi.
  • Voit pelata yhdessä kolmen pelaajan kanssa DS:n lähiverkossa. Pelaajat voivat käyttää omia hahmoja, jotka lähtevät seikkailuun yhtenä joukkona.
  • Laaja maailma, jossa runsaasti löydettävää ja tutkittavaa! Sisältää myös salaluolia, joihin tarvitaan erillinen kartta.

Pelin on tehnyt Level 5.

Lisää aiheesta

Dragon Quest: Hand of the Heavenly Bride (DS)

Dragon Quest: Journey of the Cursed King (PS2)

Lue myös

Arvostelu: WarioWare: Do It Yourself (DS)

Metal Gear Solid ja Modern Warfare taistelevat pahaa Activistsunia vastaan

Paradoxin kesäale – puolet pois, kaikesta

Top Gun laskeutui lentotukialukselle

Muropaketin uusimmat