Uusimmat

e3Dome: Battlefield 3 lokakuussa, avoin beta syyskuussa

06.06.2011 23:37 Miikka Lehtonen

Netissä on käyty jo pitkään keskustelua siitä, kumpi tulee hallitsemaan loppuvuoden räiskintäpelitaivasta: Call of Duty vai EA:n Battlefield 3. Tämän päivän esitysten perusteella valtikka on ennakkoon tiukasti ruotsalaisten kourassa, sillä julkaisupäivän saanut peli näytti aivan saatanallisen upealta.

DICE esitteli peliään laajalti EA:n äskettäin päättyneessä lehdistötilaisuudessa. Trailerien ohella näytettiin aitoa pelikuvaa pelin PC-version yksinpelitehtävästä, jossa hyökättiin panssarivaunuilla vihollisen autiomaalinnakkeeseen. Valoefektit, äänet, savu ja räjähdykset olivat videon perusteella aivan omaa luokkaansa ja tunnelma oli jo kämäisellä nettistreamilla aivan huikea.

Ja jos videota katsoessa odotukset pääsivät nousemaan, odottavan aika ei ole enää pitkä. Peli nimittäin ilmestyy 25.10., mutta sota alkaa jo ennen sitä. DICEn pojat kun ilmoittivat, että he järjestävät pelistään ilmaisen ja kaikille avoimen betan, eli käytännössä siis hassusti nimetyn demosession, jo syyskuussa.

Pelaamatta on toki paha sanoa mitään lopullista, mutta esittelyvideoiden perusteella ei tarvitse kauaa miettiä, kumman syksyn räiskintäpeleistä itse valitsisin. Mutta sanokaa te oma mielipiteenne: kumpi näytti paremmalta? Call of Dutyn kumilauttailu vai Battlefieldin aavikkosota?

Lisää E3-messuilta:kaikki E3 2011 -uutiset