Uusimmat

e3Dome: EA ja Ubisoft lähtivät Nintendon kelkkaan

08.06.2011 18:45 Jouni Mäki-Panula

Suurista pelijulkaisijoista Electronic Arts ja Ubisoft ovat ottaneet Nintendon Wii U -konsolin avosylin vastaan. EA:n toimitusjohtaja John Riccitiello jopa esiintyi Nintendon E3-tilaisuudessa luvaten vahvaa tukea HD-kykyiselle Wii U:lle.

Riccitiello on näyttäytynyt usein Microsoftin ja Sonyn tilaisuuksissa, mutta vasta Wii U oli riittävä houkutin saapua Nintendon lavalle. Riccitiellon mukaan Wii U on suorastaan läpimurto sekä EA:n ja Nintendon välisissä suhteissa että pelikehityksessä. Innovatiivista Wii U:ta Riccitiello pitää parhaana Nintendon koskaan tarjoamana konsolina.

Konkreettisia Wii U -pelejä Riccitiello ei paljastanut, vaikka pohtikin Maddenin ja Battlefieldin mahdollisuuksia alustalla. Myös Ubisoft on innostunut Wii U:sta siinä määrin, että uskalsi vahvistaa jo viisi peliä alustalle. Tulossa ovat ainakin Assassin’s Creed, Ghost Recon Online, uusi Rabbids-peli ja kaksi täysin uutta peliä. Uusista toinen on ”vallankumouksellinen FPS-peli hardcore-kohderyhmälle” ja toinen koko perheelle suunnattu urheilupeli.

Lähde: MCVUK / MCVUK

Lisää E3-messuilta: kaikki E3 2011 -uutiset

Kaikki uutiset: Sivu 1Sivu 2Sivu 3

Kaikki uutisotsikot: Domen arkisto

Muropaketin uusimmat