Uusimmat

E3dome: Mainio Darksiders saa jatko-osan!

17.06.2010 10:15 Miikka Lehtonen

Darksiders oli ainakin meikäläisen mielestä eräs alkuvuoden positiivisimmista yllätyksistä. En odottanut peliltä paljoakaan, joten synkeän apokalyptinen Zelda-kunnianosoitus iski kovaa ja yllättäen. Ja mikäs sen mukavampaa kuin kuulla, että muutkin ovat olleet yhtä otettuja Darksidersin laadusta, sillä peli tulee saamaan jatko-osan!

1UPin toimittajat saivat kuulla eilisiltana THQ:n analyytikkojen kokoiksessa, että mainio Darksiders saa ansaitun jatko-osan. THQ:n ”Core Games VP” Danny Bilson heitti faktat tiskiin ykkösellä. ”Darksiders 2 on saanut vihreän valon. Sitä on kehitetty jo jonkin aikaa ja se ilmestyy kahden vuoden päästä.”

Heti hyvä merkki: kehitystiimi saa reilusti aikaa väsätä peliään. Rahanahneempi julkaisija olisi voinut tähdätä kevyempää jatko-osaa jo ensi kesälle. Eipä silti, Darksidersiin kannattaa panostaa ja THQ:n asenne on paljon terveempi kuin ”kerran vuodessa riistettäviin peleihin” panostavilla firmoilla.

”Darksiders myi suunnilleen tuplasti enemmän kuin Red Faction, eli aika hyvinhän sillä meni. Minä uskon, että pelisarjoja ei edes luoda myymämmä ziljoonaa peliä kerralla, vaan rakentamalla uskollisia faneja: kerätään kasaan yhteisö pelistä pitäviä ihmisiä, kuunnellaan heitä ja tehdään sitten juttuja, joiden uskot olevan hyviä. Toinen osa pärjää sitten ensimmäistä paremmin ja kolmososa tuo suunnattomat myynnit. Tämä on minun strategiani.”

Kaikki eDomen E3dome-uutiset löydät täältä: E3 2010 -uutiset.

Lähde: 1UP

Lisää aiheesta

Darksiders (PS3, Xbox 360)

Darksiders PC:lle kesällä

Lue myös

E3dome: EA: 3D-peleille tavallista korkeammat hinnat?

E3dome: inFAMOUS 2 saapuu ensi vuonna

E3dome: Nintendo 3DS – katso huge kuva