Uusimmat

Fallout: New Vegas tuottanut jo 300 miljoonaa

09.11.2010 10:35 Jouni Mäki-Panula

Bethesda Softworksin mukaan Fallout: New Vegasia on toimitettu vähittäismyyjille viisi miljoonaa kappaletta. Kun mukaan otetaan vielä digimyynti, nousee New Vegasin kokonaistuotto jo 300 miljoonaan dollariin.

Kyseessä on kuitenkin vasta vähittäismyyjille toimitettujen pelikopioiden määrä, eikä vielä konkreettinen myyntimäärä. Bethesda kertoo vähittäismyyjien kuitenkin tilanneen New Vegasia jo lisää, joten ensimmäinen erä ei ole jäänyt hyllyihin pölyttymään.

Lokakuussa PC:lle, PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle julkaistun Fallout: New Vegasin kehitti Obsidian Entertainment.

Lähde: Fallout: New Vegas ships five million.

Lisätietoja: http://fallout.bethsoft.com

Lisää aiheesta

Fallout: New Vegas (PC, PS3, Xbox 360)

Postapokalyptinen rooliseikkailusarja Fallout on yksi lajityyppinsä legendaarisimmista nimistä, ja sen luoneen Black Isle Studiosin kaatumisen jälkeen sarjan fanit ovat joutuneet odottamaan jatkoa pelonsekaisin tunnelmin. Peruutuksia, viivästyksiä ja lopulta Elder Scrollseista tutun Bethesdan Fallout 3, joka peloista huolimatta osoittautui viihdyttäväksi joskin erilaiseksi pelikokemukseksi.

Pelon päivät eivät kuitenkaan olleet vielä ohi. Bethesda nimittäin ilmoitti, että uusimman Fallout-peli New Vegasin tekee varsin synkästä pelitestauksestaan tuttu Obsidian Entertainment. Tämän tiedon rinnalla moni varmasti unohti sen, että firman taustalla ovat Falloutin alkuperäiset luojat. Ei olisi kannattanut unohtaa.

Lue myös

Front Mission Evolved (PC, PS3, Xbox 360) 

Läski liikkuu kun Kinect kyykyttää

Tron: Evolution – Domen haastattelussa pelisuunnittelija Darren Hedges

Voi niitä aikoja: kun pelitkin piti naputella ihan itse – Jukka Tapanimäki ja Minidium