Uusimmat

FromSoftwaren seuraavat pelit ovat Dark Souls ja Armored Core V

03.02.2011 16:50 Jukka O. Kauppinen

Viime vuosina erityisesti mättö- ja räiskintäpeleistään muistettu japanilainen FromSoftware on sopinut Namco Bandain kanssa kahden tulevan pelinsä julkaisusta. Kuten mestari Lehtonen jo eilen uutisoi, Dark Souls saapuu kauppoihin jo tänä vuonna. Armored Core V julkaistaan 2012. Molemmat ilmestyvät sekä PS3:lle että Xbox 360:lle.

Dark Souls on ”tummasävyinen toimintaroolipeli, joka on täynnä luolaseikkailuja, pelottavia vihollisia ja huikeita online-ominaisuuksia.” Käytännössä kyse on huikean viimevuotisen roolipeli Demon’s Soulsin jatko-osasta.

Fanikansalle suotakoon suora copypaste tiedotteesta:

  • Dark Souls breaks down barriers with a seamless world design that encourages exploration and fosters an adaptable gameplay experience. As players encounter terrifying enemies and discover new areas, the unerring foundation of challenge and reward permeates to offer an unparalleled sense of achievement.

Armored Core V puolestaan jatkaa vanhalla räiskintälinjalla, mutta lupaa entistäkin enemmän sisältöä, uudenlaista fiilistä ja kattavan yksinpelin.

Dark Souls julkaistaan Euroopassa vielä tämän vuoden aikana. Armored Core V saapuu ensi vuonna.

Lisää aiheesta

Demon’s Soulsin jatko-osa Eurooppaan tänä vuonna!

Demon’s Souls (PS3)

Ennen kuin palaamme siihen, kerrataanpa lyhyesti Demon’s Soulsin historia. Japanilaisen FROM Softwaren roolipeli sai jo alkupäivinään maineensa, kun pelin Japanista importanneet tai nettistreamien kautta sitä seuranneet huomasivat, että pirulauta, sehän on oikeasti vaikea peli. Kun pelistä julkaistiin jenkkiversio, maine vain kasvoi. Vaikein peli ikinä? Puhdasta turhautumista Blu-raylla? Ylisanoja lenteli.

Peli kieltämättä alkaa raflaavasti, sillä lyhyt tutoriaali opettaa pelaajalle ne aivan perustason perusasiat, eli lähinnä miten liikutaan ja miten lyödään. Sitten vastaan tulee ensimmäinen pomo ja paria sekuntia myöhemmin myös ensimmäinen kuolema. YOU HAVE DIED, peli ilmoittaa ja ottaa heti luulot pois.

Lue myös

Model Train Simulator 2011 on junahöpsöjen ikioma peli

Nintendo 3DS – videoreportaasi 3DS-konsolin Euroopan julkistustapahtumasta

Dead Space 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Frogster ei suostu taipumaan 3,5 miljoonaa pelitiliä kaapanneen MMO-hakkerin vaatimuksiin