Uusimmat

Harry Potter sukeltaa kuoleman varjeluksiin

18.11.2010 12:38 Jukka O. Kauppinen

Uuden Harry Potter -elokuvan myötä saamme tietysti myös uuden Harry Potter -pelin. EA:n ja Warner Bros Interactiven tuottama Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 kertoo elokuvan tarinaa interaktiivisin keinoin.

Pelaajat joutuvat keskelle seikkailua, joka tapahtuu turvallisen Tylypahkan ulkopuolella. Harry pakenee verenhimoisia vihollisia tuntemattomille maille, taistellen eloonjäämisestä joka käänteessä.

”Ei enää oppitunteja ja harjoittelua. Nyt on tosi kyseessä”, EA iskee.

“Tämä on varmasti kaikkien aikojen jännittävin Harry Potter –peli, jonka olemme tehneet”, Jonathan Bunney EA Bright Lightilta kertoo.

”Se tarjoaa täysin uudenlaisen Harry Potter –kokemuksen jonka maistuu taatusti sekä faneille että toimintapelien ystäville.”

Pelin tiedotteita lainataksemme,

Pelaajat pääsevät ensimmäistä kertaa käyttämään Harryn taikasauvaa aseena, vapauttaen sen voimakkaimman magiikan vihollisten voittamiseksi, puolustautumiseksi ja kiinnijäämisen estämiseksi. Pelaajat löytävät maailmasta myös lukemattomia taikajuomia, joita voi käyttää niin taisteluissa kuin hiippailussa. Dynaaminen suojausjärjestelmä antaa taktiselle pelaajalle mahdollisuuden hyödyntää erilaisia olemassa olevia objekteja suojautumiseen tai uusien maagiseen kehittämiseen sitä mukaa kun niitä tarvitaan. Harryn kuuluisa näkymättömyysviitta mahdollistaa myös onnistuneen ohihiippailun useimpien vihollisten kohdalla. Peli sisältää yksinpelikampanjan lisäksi myös joukon erilaisia haastetehtäviä.

Pelin on tehnyt EA Bright Light.

Lisää aiheesta

Arvostelu: Harry Potter ja kuoleman varjelukset on synkkyydessään mainio

Taikamaailmassa eletään synkkiä aikoja ja Harryn on käytävä toivottomalta näyttävään taistoon yhä voimakkaampaa Voldemortia vastaan. Seitsemäs Harry Potter -elokuva on komeaa lopun alkua koko maailman valloittaneelle velhosaagalle.

Kammottava kitinä vihloo korvia, kunnes valkokankaan täyttävät Bill Nighyn ilmeikkäät silmät. Taikaministeri Rufus Rymistyir antaa rauhoittelevaa, mutta huolestuttavasta tilanteesta kielivää lausuntoa taikayhteiskunnan jäsenille. Pahaenteinen tunnelma välittyy edelleen niin Harryn parhaiden ystävien Hermionen ja Ronin toimissa kuin hänen kasvattiperheensä jäsenten hätääntyneissä ilmeissä näiden pakatessa maallista omaisuuttaan autoonsa.

Lue myös

Activision sulki Bizarre Creations -studion

Fable III (PC, Xbox 360)

Onko Shadow Cities seuraava suomalainen pelihitti?

Stalkkaa Iron Sky -elokuvan kuvauksia