Uusimmat

Huhupartio: PC:n Alan Wake saapuu aiemmin kuin uskotkaan

14.12.2011 09:30 Miikka Lehtonen

Kehitys kehittyy ja asioita tapahtuu. Aikanaan Alan Waken piti olla PC-peli. Sitten siitä tuli olevinaan 360-yksinoikeus. PC-miehet itkivät partoihinsa ja kirosivat Remedyn alimpaan helvettiin. Viime viikonloppuna Remedy-kihot antoivat kuitenkin ymmärtää, että PC-versio olisi tulossa. Ja siltähän se näyttää.

Steamin rekisteritietojen katselu on aina palkitsevaa ja kannattavaa puuhaa. Aiemmin sitä kautta on bongattu muun muassa Double Finen Trenched, eikun siis Iron Brigade, jonka PC-versiota ei ole virallisesti edes julkistettu. Mutta siellä se komeilee, rekisterissä, merkkinä siitä, että peli on kirjattu Steamin tietokantoihin julkaisua varten.

Ja samaisesta rekisteristä on nyt myös löytynyt Alan Wake. Mikäli projekti on todella edennyt jo sille asteelle, että peli on kirjattu Valven tietokantoihin, julkaisuajankohta löytyy todennäköisesti muutaman kuukauden päästä eikä loppuvuoden 2012 tienoilta.

Mutta toisaalta näinhän ne Remedyn pojat antoivat viikonloppuna YleX:n haastattelussa ymmärtää.

”Olemme saaneet paljon palautetta PC-pelaajilta ja täytyy myöntää, että meitä kyllä houkuttaisi jotenkin huomioida tuo. Katsotaan jos lähitulevaisuudessa meillä voisi olla jotain positiivisia uutisia kerrottavana tälläkin saralla!”, Remedyn Aki Järvilehto vihjaili.

Lähde: Alan Wake -foorumi

Lue myös

Domen arvosteluviikko 49/2011: Air Conflicts, Anno 2070, Dance Central 2, Jurassic Park, 10 XBLA-peliä…

Saints Row The Third – muutakin kuin perseilyä?

Skyrim-DLC:tä tulossa: ”haluamme parantaa peliä, emme vain laajentaa sitä”

Syndicate-ensitesti – We Belong!