Uusimmat

Hypetykki paukkuu: Battlefield 3, Child of Eden, Deus Ex Human Revolution, Warhammer 40k Space Marine…

12.05.2011 21:05 Jukka O. Kauppinen

Domen ennakko- ja hypetykki on ollut ahkerassa käytössä viime päivinä. Kanuunaan onkin ladattu toinen toistaan ankarampia hypelatauksia, joista osassa on jopa erittäin paksua asiaa.

Lue ja nauti:

Battlefield 3 – ”kaikki on kiinni ideasta ja toteutuksesta”

Ruotsalaisen Digital Illusions -studion, DICEn, työstämä Battlefield-pelisarja on viehättänyt räiskintäkansaa jo siitä ihan ensimmäisestä Battlefield 1942 -teoksesta saakka. Oivallista sarjaa on sittemmin laajennettu moneen suuntaan, niin ilmaispelien kuin konsoleille ladattavien räiskintöjen suuntaan.

Painopiste on kaikesta huolimatta edelleen ydinsarjassa, vaikka Bad Companyt ovatkin olleet kovia hittejä. Loppuvuodesta ilmestyvästä Battlefield 3 -pelistä ei vielä tiedetä ihan mahdottomasti, mutta ehkä ripauksen enemmän Domen pikkuhaastattelun jälkeen…

 

Child of Eden on jotain uskomattoman kaunista

Japanilaisen Q Entertainment -studion Ubisoftille työstämää Child of Eden -peliä on odotettu sen julkistuksesta lähtien malttamattomasti. Muun muassa Rez-, Rez HD- ja Space Channel 5 -pelit tehneen Tetsuya Mizuguchin seuraava luomus vaikuttaa ainakin kuvien ja kuullun perusteella joltain aivan uskomattomalta ja erilaiselta.

Kun Ubisoft toimitti pelistä valtaisan kasan uusia, videoita ja informaatiota, niin eiväthän räiskintänälkäiset pelimiehet voineet vastustaa digitaaliseireenien kutsua. Katso kuva, nauti videosta, sukella Child of Edenin maailmaan.

 

Deus Ex: Human Revolution -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Deus Ex on kuin oppikirjaesimerkki siitä, miten hyvä idea voidaan niin helposti pilata. Alkuperäinen peli oli erinomainen yhdistelmä vapautta, roolipelaamista ja räiskintää. Jatko-osa… no, se oli aika kamala peli.

Kenties juuri tästä johtuen moni on odottanut kauhulla pelisarjan kolmatta osaa. Asiaa ei ole auttanut se, että kamalan kakkosen tavoin myös Human Revolution on tehty konsolit mielessä. Kuinkas sitten kävikään?

 

Warhammer 40k: Space Marine lunastaa K18-ikärajansa

Space Marine. Kaksi sanaa, jotka saavat jokaisen Warhammer 40K:n ystävän sydämen tykyttämään. Kauan on odotettu sitä päivää, jolloin keisarillinen avaruusmerijalkaväki laskeutuu keskuuteemme ja räjäyttää kalpeat kopiot suoraan warpin syövereihin.

Siinä räjäyttämisessä kuitenkin riittää työtä, sillä niitä kopioita – kalpeampia ja hehkeämpiä – on markkinoilla kymmenittäin. Pystyykö Space Marine enää erottumaan mitenkään massasta?

Tykkäsin eniten jutusta:

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat