Uusimmat

IL-2 Sturmovik: Storm of War on nyt Cliffs of Dover, julkaistaan maaliskuussa

15.01.2011 20:24 Jukka O. Kauppinen

Lentosimulaattorifanien noin sadan vuoden ajan odottama IL-2 Sturmovik: Storm of War -lentosimulaattori on lopultakin melkeinpä näköpiirissä. Tosin ei aivan siinä muodossa, kuin alkujaan odotettiin. Pelin nimi on näet vaihtunut ja lentosimulaattorien odotettu messian on nyt nimeltään IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover.

1C: Maddox Gamesin pitkään työstämän simun oli alkujaan määrä ilmestyä jo vuoden 2006 lopussa. Hyvää on siis saatu odottaa ja kauan.

Tarkkoja speksejä ja sisällöllisiä herkkuja pelistä ei ole vielä julkaistu. Mutta julkaisupäivämääräksi kerrotaan 24.3.2011.

Päivitys 16.1.2011:

Peliä tekevä Oleg Maddox kertoo, että ”väärä julkaisupäivä ja pelin kansikuva ovat vuotaneet ennenaikaisesti verkkoon. Virallinen julkistus tapahtunee ensi viikolla.”

Eli kansikuva on ilmeisesti aito, mutta julkaisupäivämäärä ei ole vielä virallinen. Useilla tahoilla on kuitenkin puhuttu helmi- ja maaliskuusta, minkä lisäksi 24.3. löytyy jo esimerkiksi Eurogamer-lehden julkaisulistalta. Ehkäpä odotus oikeasti päättyy jo pikapuoliin.

Päivityksen kera muutama netistä löytynyt kuva teoksen paketeista:

Lisää aiheesta

Uusi video Olegin Battle of Britain -lentosimulaattorista 

IL-2 Sturmovik: 1946 (PC)

IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles (PC)

Lue myös

A Princess of Venus on peli tisseistä

Ennakossa suomalaisvastine Transport Tycoonille: Cities in Motion

Perjantaikevennys: Kiltti Blizzard, tekisitkö Diablo 3:een uusia hahmoluokkia

Xbox 360:n Age of Conan jäissä, ehkä ikuisesti