Uusimmat

Jatkoa huikealle älypelille: Super Scribblenauts

20.05.2010 13:15 Jukka O. Kauppinen

Warner Bros kertoo jatkavansa viime vuonna julkaistun äimistyttävän älypeli Scribblenautsin tarinaa. Syksyllä julkaistavassa Super Scribblenautsissa on jatko-osien parhaaseen henkeen lisää sisältöä ja hiotumpi pelattavuus.

Scribblenautsin idea oli alkujaankin hämmentävä. Pelaaja näet kirjoitti DS-konsolin kosketusnäytölle sanoja, jotka muuttuivat peliruudulla todeksi. Sanojen avulla pelaaja ratkoi eteen tulevia ongelmia ja nautti hämmentävistä pelitilanteista.

Superissa on tietysti entistä enemmän sanoja ja parempi tekstintunnistus.

Pelin tekee 5TH Cell Media ja julkaisee syksyllä 2010 Warner Bros.

Lisää aiheesta

Scribblenauts (DS)

Mielikuvituksettomuus. Pitkä, ikävä sana, joka vaivaa niin monia pelejä nykypäivänä. Tylsyyden trendi on jatkunut jo vuosia, joten taantuma ei kelpaa selitykseksi. Ei varsinkaan, kun Nintendon koneilla näkee raikkaita, omaperäisiä teoksia. Sellaisia, kuin vuoden parhaisiin peleihin kuuluvan Scribblenautsin.

Avainsana on mielikuvitus. Tämä pätee peliin itseensä, mutta sitäkin enemmän pelaajaan. Kuinka vapaasti ajatusvirta juoksee, kun eteen pannaan pulmatilanne ja rajattomat mahdollisuudet ratkaisuun. Varsinkin aikuiselle vapaa assosiointi on usein hankalaa, kun mielen on saastuttanut arjen rationalismi.

Lue myös

Arvostelu: Yakuza 3 (PS3)

Kolikkopelimiehet huomio: After Burnerin MM-kisat kesäkuussa!

Major League Gaming -liigan toimitusjohtaja irtisanoutui, kränää tulevaisuudesta

Onko väärin ihastella Dungeons & Dragons -pinup-tyttöjä? Tuskin!

Muropaketin uusimmat