Uusimmat

Lose/lose on maailman vittumaisin peli

22.11.2010 14:00 Tero Lehtiniemi

Kiroilu on rumaa, mutta tässä on peli joka todella ansaitsee sen. Lose/lose on toimintapeli, jossa seuraukset pelaajalle ovat muutakin kuin perinteistä turhautumista, itkua, raivoa, hajonnutta koti-irtaimistoa tai muuta mukavaa, jonka vuoksi me kaikki pelejä pelaamme. Lose/losessa pelaaja on avaruusaluksen kapteeni, ja tämän tehtävänä on tuhota avaruusolioita. Vai onko?

Pelin vitsi piilee siinä, että jokainen siinä vastaan tuleva alien on sidottu johonkin tiedostoon tietokoneen kovalevyllä. Aina kun tappaa alienin, peli deletoi sitä vastaavan tiedoston pelikoneen kovalevyltä. Jos pelaaja taas osuu avaruusolentoon ja alus tuhoutuu, ohjelma tuhoaa itsensä. Jutun varsinainen juju on se, että vaikka alieneiden tappamisesta saa pisteitä ja niiden koskettaminen tuhoaa pelaajan aluksen, missään vaiheessa pelaajalle ei varsinaisesti anneta tehtäväksi tappaa alieneita, eivätkä avaruusmöröt ammu laukaustakaan takaisin.

Sanomattakin liene selvää, ettei Domen toimitus missään tapauksessa suosittele pelin pelaamista omalla koneella. Eikä koulun. Eikä työpaikan. Eikä työkaverin. Eikä tulevan entisen kaverin. Tai ylipäänsä kenenkään koneella. Mutta tässä silti linkki pelin kotisivuille.

Lähde: Lose/lose

Lue myös

Uudet Rock band -biisilisärit toimivat vain Rock Band 3:ssa

Bronze on lautapelimäisempi näkemys Civilizationeista

Angry Birds viihdyttää sketsisarjassa

EA tekee lisää SSX:ää

 

 

Muropaketin uusimmat