Uusimmat

Max Paynesta Nathan Drakeksi – Mark Wahlberg Uncharted-leffaan

25.11.2010 10:45 Miikka Lehtonen

Uncharted-leffaahan on jo työstetty jonkun aikaa, mutta nyt elokuva on sitten virallisesti siirtymässä eteenpäin. Sen pääosarooli on roolitettu ja hieman yllättäen Nathan Draken saappaissa ei nähdä esimerkiksi Nathan Fillionia, vaikka miehet ovatkin kuin kaksi hernettä.

Uutiset tulevat itseltään ”Marky” Mark Wahlbergilta, joka kertoi MTV:n peliblogille, että elokuva jyristelee vihdoin eteenpäin. Projektiin on kiinnitetty myös ohjaaja, David O. Russell, jonka kanssa Wahlberg teki aiemmin yhteistyötä mainion Three Kingsin parissa.

Wahlberg kertoo, että jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, elokuvan kuvaukset alkavat ensi kesänä ja mies on jo aika täpinöissä. ”David on yksi parhaista ohjaajista, joiden kanssa olen työskennellyt. Idea, joka hänellä on tähän leffaan, on aivan sairas”, Wahlberg hehkutti.

Eikä siinä vielä kaikki. Itse myös leffaa kirjoittava Russell haluaa elokuvaan muitakin nimimiehiä: Robert de Niron ja Joe Pescin.

”Olen toki messissä, halusipa David sitten tehdä mitä tahansa, mutta hänen ideansa on aivan huikea. De Niro näyttelisi isääni, Pesci taas setääni. Nyt ei olla tekemässä mitään vesitettyä versiota.”

Eivätkä Uncharted-uutiset siihen lopu. Uutiset maailmalle levittänyt Eurogamer tietää kertoa myös, että Uncharted 3 julkistetaan ensi kuussa VGA-palkintogaalassa.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Uncharted 2 on Sonyn myyvin peli

Uncharted 2: Among Thieves (PS3)

Uncharted-elokuva takaisin suunnittelupöydälle

Lue myös

The Witcher 2:n warettajia odottaa kamala kohtalo

Perjantaikevennys: Alaston nainen Kinectin eteen, sitten…

Olenko outo – en pidä moninpeleistä!