Uusimmat

Miltä League of Legendsin uusi pelimuoto tuntuu? Kehitystiimi tarjoaa videovastauksen!

27.09.2011 11:00 Miikka Lehtonen

League of Legendsin uutta Dominion-pelitilaa on odoteltu kuin kuuta nousevaa ja nyt se on viimein täällä. Päivitys lisäsi Dominionin peliin jokunen hetki sitten ja sota on jo täydessä vauhdissa. Dominion eroaa perinteisestä League of Legendsistä sen verran, että se kaipaa hieman selitystä. Ja sitä myös kehitystiimi tarjoaa.

League of Legendsin tuore päivitys lisäsi peliin kauan odotetun Dominion-pelitilan, joka eroaa merkittävästi perinteisestä pelistä. Normaalistihan LoLissa yritetään puskea kolmea lanea pitkin vihollisen tukikohtaan ja tuhota askel askeleelta sen puolustuksia, jotta pehmeä suklaasydän tulee pureskeltavaksi. Ei Dominionissa.

Uudessa pelitilassa tiimit kisaavat kärrynpyörää muistuttavan kentän laitamilla olevista kontrollipisteistä, joiden hallitseminen vahingoittaa vihollisen sydäntä jatkuvasti. Uusi pelitila tuo mukanaan myös muita uudistuksia. Pelaajat esimerkiksi keräävät jatkuvasti ja tasaisella vauhdilla kultaa ja kokemuspisteitä, voiden näin keskittyä creepin tuhoamisen sijaan muihin puuhiin. Mutta antaa kehitystiimin kertoa enemmän.

 

Oletettavasti monikin teistä on jo ehtinyt testaamaan Dominionia, joten kertokaa toki kommenteissa, miten uusi pelitila käytännössä toimii. Palasitteko bumerangina Summoner’s Riftiin vai oliko uudistus paikkansa arvoinen?

Lue myös

Rage on huge

Forza Motorsport 4 -ensikosketus osa 2: Top Gear -komiikkaa autopelissä

Gears of War 3: nykykonsolisukupolven parhaan räiskintäsarjan paras peli