Uusimmat

Modern Warfare 2: miljardi kärpästä tietää mikä on hyvää

13.01.2010 17:11 Jukka O. Kauppinen

Kuten se perinteinen sanonta kuuluu, kyllä sontakärpäset tietävät mikä on hyvää. Ja hyvyys riippuu näkökulmasta. Se mikä maistuu yksille, sitä toiset yökkäilevät. Harva peli on jakanut pelaajia yhtä voimakkaasti kuin Activisionin Modern Warfare 2. Tykkääjiä on kuitenkin valtavasti enemmän kuin itkijöitä, se näkyy myyntilukemista.

Activision on näet juuri vahvistanut pelin myyntien ylittäneen jo miljardin dollarin rajapyykin.

Näin Call of Duty: Modern Warfare 2 on noussut harvojen ja valittujen pelisarjojen tavoittamaan miljardiluokkaan. Peli on konsoliversioillaan sekä PS3:n että Xbox 360:n top 10 -suosituimpien pelien joukossa ja oli muun muassa Britanniassa vuoden 2009 myydyin peli.

Suomessa Modern Warfare 2 on hallinnut myyntitilastoja suvereenisti julkaisustaan lähtien.

Lisää aiheesta

Call of Duty: Modern Warfare 2 (PC)

Harva tuotos on puhuttanut pelaavaa kansaa yhtä ahkeraan kuin Call of Duty -sarjan uusin osa. Pelin kehittänyt Infinity Ward lisäsi vielä bensaa liekkeihin näyttämällä kattavasta verkkopelistä haaveilleille PC-pelaajille rumasti keskisormea.

Karsittu pelaajamäärä ja dedikoitujen servereiden puute sai monet nettisoturit lokeroimaan MW2:n vähintään vuosikymmenen flopiksi. Mutta johtuuko itku faktoista vai katkeruudesta?

Call of Duty: Modern Warfare 2 (PS3, Xbox 360)

Modern Warfare 2 ei varmasti esittelyä kaipaa, eikä välttämättä edes arvostelua. Miljoonien odottama peli on myynyt Suomessakin jo pariin kertaan kultaa, mutta siltä varalta, että joku ei vielä ole pelin pariin ehtinyt – kenties heräsit juuri koomasta? – heitämme oman kortemme kekoon ja puhumme vuoden puhutuimmasta pelistä hieman lisää.

Activision puolustautuu Modern Warfare 2:n terrorismisyytöksiltä

Modern Warfare 2 ehti olla kaupoissa päivän: aimbotit ja hackit jo kehissä!

Modern Warfare 2:n mukana tulee aidot pimeänäkölasit!

Modern Warfare 2:sta tulee kaikkien aikojen suurin viihdejulkaisu

Lue myös

Gran Turismo 5 siirtyi hamaan tulevaisuuteen

Kiusattu nalle kostaa verisesti kaikille – katso traileri

Panzer General kääntyi lautapeliksi

Stunttikaarat loikkivat rampeilla ja hyppyreillä