Uusimmat

NHL:n voittokulku katkesi – arvostelussa änäri 12

21.09.2011 17:30 Jukka O. Kauppinen

EA:n NHL-lätkäpelit ovat rientäneet viime vuodet voitosta voittoon, kun pelisarjan uusissa osissa on ollut todella kovia ja pelaajan kannalta merkityksellisiä uudistuksia. Ja hyviä uudistuksia!

Voittajan on kuitenkin helppo lipsua ja laiskistua. Kuten Miikka Lehtonen toteaa NHL 12:sta kohdalla tapahtuneen.

Muutakin uutta löytyy. Paljon parjattua Be a Pro –tilaa on tuunattu ehommaksi. Rinnalle on rakennettu uusi variantti, jossa voi hypätä Patrick Royn ja Wayne Gretzkyn kaltaisten legendojen saappaisiin ja katsoa, millaisiin korkeuksiin saa näiden uraputket ohjattua.

Be a Pro itse on yhä mitä on. Paperilla komealta kuulostavat uudistukset, kuten valmentajan ottelun aikana antamat tehtävät, kuihtuvat nopeasti kasaan. Mitä iloa on vaikka vaatia pelaajalta kuutta vetoa kohti maalia viiden minuutin sisään, jos viidessä minuutissa saa pelata yhden vaihdon? Ja miksi pelaajalle annettu tehtävä pitää oma maali puhtaana kosahtaa, jos katselee vaihtopenkiltä, miten tekoäly päästää maalin? Turhauttavaa.

Se on sentään puhtaasti positiivista, että Be a Pro –matseissa voi nyt simuloida muiden ketjujen vaihdot. Näin pelin parissa kuluvasta ajasta suuri osa menee kaukalon puolella, eikä vaihtopenkillä tuppia purren. Mutta en minä edelleenkään Be a Pron takia NHL:ää ostaisi, mikä on valtava harmi, sillä ideahan pelitilassa on mitä huikein.

Lue koko arvostelu:NHL 12 (PS3, Xbox 360)

Lisää aiheesta

NHL 11 (PS3, Xbox 360)

NHL 10 (PS3, Xbox 360)

NHL 09 (PS3, 360)

NHL 09 -moninpeliarvostelu (PS3, Xbox 360)

Lue myös

Ace Combat Assault Horizon -ennakko (PS3, Xbox 360)

Deus Ex: Human Revolution (PC)

El-Shaddai: Ascension of the Metatron (PS3, Xbox 360)

Rage-ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Toy Soldiers: Cold War (Xbox 360)