Uusimmat

Pahan jedin palatessa ewokit saavat ansionsa mukaan

23.11.2010 13:35 Jukka O. Kauppinen

Tähtien sota -elokuvat ovat paikoittain uskomattoman upeaa katsottavaa. Täynnä elämyksiä ja ikuisesti eläviä letkautuksia. Ja sitten niissä on otuksia, joiden olemassaoloa ei voi oikeuttaa millään tavalla. Ei sitten millään. Jedin paluussa Endor-planeetan jättimetsissä elävät ewokit ovat yksi luonnon ja George Lucasin rikoksista ihmiskuntaa ja filmille kuvattua elokuvaa vastaan.

Star Wars: The Force Unleashed II -pelin seuraava laajennus kuitenkin auttaa sisäiseen tuskaan. Ewokeista ei päästä vieläkään täysin lopullisesti eroon, mutta ainakin Starkiller voi korjata Lucasin rikosten jälkeä. Ennen vuodenvaihdetta julkaistava DLC näet sisältää voiman pimeälle puolelle sijoittuvia tehtäviä, joissa Starkiller matkaa Endoriin ja kohtaa ewokeja.

Voin jo nyt haistaa turkkien käryn… On tätä jo odotettukin… 27 vuotta.

Lisää laajennuksesta IGN:ssä.

Kuva: IGN

Lue juttu: IGN: Starkiller’s Adventure Continues in Force Unleashed 2 DLC

Lisää aiheesta

Star Wars: The Force Unleashed II (PC, PS3, Xbox 360)

Star Wars on eittämättä yksi maailman tunnetuimpia ja samalla myös lypsetyimpiä mediabrändejä. Pelkästään erilaisia Star Wars pelejä lisäosineen on tehty vuosien saatossa lähemmäs sata, tason vaihdellessa täydellisestä sonnasta pelimaailman klassikoihin. Tuttu nimi ei siis ole mikään tasaisen laadun tae.

Alkuperäinen Force Unleashed ei ollut mikään universaali arvostelumenestys, mutta upposi kansaan kuin häkä ja möi huomattavan hyvin. LucasArts laittoi luonnollisesti lypsykoneen taas laulamaan ja tuloksena on Tähtien Sota –saagan uusin teos, Star Wars the Force Unleashed II.

Lue myös

Arcania: Gothic 4 (PC, Xbox 360)

Call of Duty: Black Ops (PC, PS3, Xbox 360)

God of War: Ghost of Sparta (PSP)

Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker DLC (PC, PS3, Xbox 360)

Professor Layton and the Lost Future (DS)