Uusimmat

Pelaa Diablo III:sta ja rikastu!

01.08.2011 12:00 Tero Lehtiniemi

Se into, jolla Blizzard on ainakin nimellisesti taistellut esimerkiksi World of Warcraftin kultafarmaajia ja kauppiaita vastaan on saanut välillä ihmettelemään, että miksei firma ole jo pistänyt omia markkinoita pystyyn. Blizzardin tuleva, oletettavasti myös hitiksi muodostuva Diablo III -toimintaroolipeli ottaa kuitenkin melkoisen suuria askelia tätä kohti. Eikä harmita ollenkaan.

Peli nimittäin antaa pelaajille mahdollisuuden tienata ihan pelkästään pelaamalla, ja täysin Blizzardin tuella. Pelin sisäinen huutokauppajärjestelmä tulee nimittäin toimimaan oikealla rahalla. Niinpä harvinaisia esineitä löytävät pelaajat voivat kaupata löytönsä muille pelaajille ja tienata siinä sivussa muutakin kuin pelin sisäistä monopolivaluuttaa. Se millaisiin ansioihin tällä pääsee, riippuu tietysti siitä millaiseksi pelin sisäinen talous muotoutuu.

Idea on hauska ja antaa monelle varmasti hyvän syyn panostaa peliin entistä enemmän. Blizzardin pelien järjetön suosio todennäköisesti tulee takaamaan myös sen että markkinoita riittää. Luonnollisesti uuden järjestelmän taustalla on Blizzardin halu tienata ekstraa. Vaikka asiasta ei vielä ole puhuttu, todennäköisesti järjestelmä tulee eBay-tyyliin napsaisemaan kauppahinnasta jonkinlaisen, oletettavasti prosentuaalisen ”palvelumaksun”.

Tästäkin huolimatta uuden palvelun voi nähdä pelkästään positiivisena asiana. Rahan tienaaminen on ihan siisti juttu ja mitä enemmän ihmiset voivat tehdä sitä pelaamalla, sitä hienompaa.

Lähde: Kotaku

Lue myös

From Dust on yhden hyvän idean peli

Halusitko lisää Duke Nukemia? Tyhjä arpa, sillä sitä on tulossa!

Huikea tarina: Näin hakkeroin pelikoneet syytämään rahaa

Real Warfare 2: Northern Crusades -ensikosketus – Total Warit on pelattu, juu