Uusimmat

Red Orchestra 2 uhoaa: pieksämme Call of Dutyn

10.12.2010 15:00 Jukka O. Kauppinen

PC Gamer -lehden tammikuun numero tarjoaa vahvaa luettavaa nettiräiskintöjen ystäville. Lehdessä on näet kunnon erikoisjuttu Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad -nettiräiskinnästä, jonka tekijät tuntuvat paukuttavan henkseleitään oikein urakalla. Tiimi kehuu pistävänsä luun kurkkuun jopa Call of Duty: Black Opsille.

Lisäksi Tripwire-studion toimitusjohtaja ynnää firman foorumeilla liudan syitä miksi RO2 tulee olemaan niin paljon parempi peli kuin CoDit ikinä. Näitä ovat muun muassa pelaajien pitkäjänteisyys pelin julkaisun jälkeen, pelaajien kuuntelu ja asiakkaiden tyytyväisenä pitäminen pitkälläkin tähtäimellä, pelin laajennettavuus ja tietysti PC-tuki.

Myynnillisesti Red Orchesta 2 ei luonnollisestikaan tule olemaan lähelläkään CoD-sarjan hittilukemia, mutta en yhtään epäile, etteikö peli tulisi olemaan nettiräiskintänä verrattomasti parempi. Onhan alkuperäinen Red Orchestrakin yhä meikäläisellä aktiivipeluussa, monilla eri modeilla varustettuna. Muut räiskinnät, CoDit sun muut, ovat tulleet ja menneet, Red Orchesta sen sijaan viehättää aina vain.

Lisää RO2-juttuja lahjahevosten suusta:

PC Gamer US: Major RO2 feature

Tripwire: ”Why RO2 will beat CoD:BlOps”

Tripwire: A big bite of realism here (pun unintended, obviously)

Lisää aiheesta

Red Orchestra 2:n Vietnam-modi kutsuu viidakkoseikkailuun

Red Orchestra 2 uusina kuvina ja videona

Lue myös

FragFX Shark – PlayStation-pelihiiren paluu

NBA Jam (PS3, Wii, Xbox 360)

Tosi, tosi hölmö lautapeli Monty Python -faneille

Uusin Harry Potter -peli on kamalaa roskaa

Muropaketin uusimmat