Uusimmat

Seksi peleissä on typerää?

08.04.2011 15:00 Tero Lehtiniemi

Niin sanotut vaakamambokohtaukset ovat vielä tätä nykyä peleissä melko harvinaista tavaraa, ja mikäli Bioshock-pelit luonutta Irrational Gamesin Ken Levineä on uskominen, tämä on pelkästään hyvä asia. Luonnollisesti herralla on myös perustelut väitteilleen, ja ne ovat vieläpä ihan pätevät.

VG247-sivustolle puhuneen Levinen mukaan seksikohtauksien vähyydelle peleissä on erittäin hyvä syy. Alastomuudesta ei peleissä voida hänen mukaansa edes varsinaisesti puhua, koska kyseessä ei ole alaston ihminen vaan nukke jolta on otettu vaatteet pois. Hänen mielestään koko konsepti on hassu tai jopa suorastaan typerä.

Pelien seksikohtauksia Levine vertaakin Team American seksikohtaukseen, joka hänen mielestään on täysin sama asia, verrattuna esimerkiksi ”oikeiden” elokuvien vastaaviin kohtauksiin kohtauksiin. Toisaalta Levinen mielestä seksikohtauksien aiheuttama keskustelu jo itsessään viestii siitä, että ala kärsii pahemman luokan imago-ongelmasta. Kuvitellaan ikään kuin että tehtäisiin edelleen leluja, eikä esimerkiksi taidetta eri yleisöille – esimerkiksi aikuisille.

Levine puhuu muutenkin varsin fiksuja, ja koko haastattelua sivusto lupailee myöhemmin tällä viikolla.

Linkki: Levine: Current game sex like ”puppets with their clothes off”

Lue myös

Pokemon Black (DS)

World of Tanks -panssarisotapelin tekijät Panssarimuseolla

UFC Personal Trainer tekee vapaaottelijoita olohuoneissa

Jos muoviset haltiakorvat eivät riitä, teetä lävistäjällä aidot

 

Muropaketin uusimmat