Uusimmat

Skyrim-DLC:tä tulossa: ”haluamme parantaa peliä, emme vain laajentaa sitä”

12.12.2011 12:01 Miikka Lehtonen

Skyrim-tiimin asenne on kunnossa. Jos sitä ei pystynyt arvaamaan jo pelin perusteella, nyt siihen viimeistään saatiin vahvistus, sillä pelin suunnittelija kertoi vuoden peli -pystiä vastaanottaessaan, että Skyrimin DLC:stä ollaan suunnittelemassa jotain tavallisuudesta poikkeavaa: hyvälaatuista.

Monen pelin DLC-laajennukset tuntuvat vähän väkisin väännetyiltä, eivätkä Bethesdan pelit suinkaan ole mitenkään poikkeus sääntöön. Muistanemme yhä legendaarisen horse armorin. Mutta nyt on kellossa toinen ääni, sillä vuoden peli -pystin VGA-gaalassa pokannut Todd Howard lupaili, että Skyrimin DLC tehdään oikein — mutta tulosta ei kannata odottaa vielä hetkeen.

”Haluamme tarjoilla DLC:tä, joka tekee pelistä paremman, eikä vain suurempaa. Käsittelemme juuri ideoitamme ja yritämme prosessoida kaikkia niitä asioita, mitä ihmiset tekevät pelissä, ja yritämme keksiä tapoja parantaa niitä.”

Yksityiskohtia? Älä unta näe. Mutta Howard lupaili, että DLC-paketteja tulee useita ja että ne tulevat tuntumaan enemmänkin lisälevyiltä kuin vain halvoilta DLC-rahastuksilta. Mutta yhden asian hän teki selväksi, ne eivät tule sisältämään moninpeliä.

”Skyrimin tyyliset pelit ovat sydäntämme lähellä ja se juttu, josta innostumme, ja tulemme jatkossakin panostamaan siihen. Emme halua menettää tätä fokustamme, emmekä ikinä halua uhrata yksinpelistä mitään vain jotta meillä olisi moninpeli.”

Hyvä, Todd! Kunpa useampikin pelikehittäjä tajuaisi, että viimeisen päälle viilattu yksinpeli on parempi myyntivaltti kuin huono moninpeli, jota pelataan viikon verran ennen kuin kaikki palaavat Battlefieldin tai Modern Warfaren pariin.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Xbox 360 -pelaajat etuoikeutettuja Elder Scrolls V: Skyrimin lisäsisältöön

Lue myös

Räjähtikö tajuntasi? Tässä lauantain VGA-gaalan paljastukset

Assassin’s Creed Revelations – haastattelussa pelin suunnittelija ja käsikirjoittaja

Mass Effect 3 – scifijättiläisen tekijät haastattelussa

Replay Expo oli täynnä historian havinaa

Muropaketin uusimmat