Uusimmat

Sonic-siili juhlistaa pyöreitä vuosiaan uutuuspeleillä

17.10.2011 14:30 Jukka O. Kauppinen

Segan Sonic on toinen niistä kahdesta ikonisimmasta pelisankarista, ja hänen peliseikkailunsa ovat tänä vuonna jatkuneet jo 20 vuoden ajan. Tätä tietysti juhlistetaan juhlapelillä. Eikä vain yhdellä!

Sonicin pelihistoria alkoi kesäkuussa 1991, jolloin julkaistiin kaikkien aikojen ensimmäinen Sonic-peli. Segan 8-bittiselle Master System -konsolille. Tästä alkoi pitkä pelisarja, jossa on ollut huippukohtien ohella myös monia epäonnistumisia.

Sonic Generations

Marraskuun alussa julkaistavassa Sonic Generations -pelissä Sonic-siili nähdään sekä perinteisessä ja rakastetussa 20 vuotta vanhassa 2D-asussaan että nykyaikaisessa huippuvauhdikkaassa 3D-asussaan.

Pelin tarinassa Sonicin maailma menee sekaisin, kun yhtäkkinen aikavääristymä repii ympäristöön madonreikiä, jotka vievät Sonicin ystävineen menneisyyteen. Siellä hän tapaa omasta historiastaan tuttuja hahmoja, myös nuoremman version itsestään! Kaksikon on liittouduttava yhteen voittaakseen uudet vihollisensa, pelastaakseen ystävänsä ja selvittääkseen kuka on katalan juonen takana.

Pelin kolme eri aikakautta kuvastavat Sonic-siilin 20-vuotista historiaa. Ulkoasu on tuttu Sonic-maailma, vaikka se onkin päivittynyt teräväpiirtoiseksi 3D-ympäristöksi. Eri aikakausissa on käytössä tutut erikoisliikkeet ja uusi innovatiivinen valikkojärjestelmä mahdollistaa pelaajan täydellisen uppoutumisen Sonic-maailmaan samalla pelin paljastaessa lisää pelihahmoja ja piilotettuja aarteitaan.

Sonic Generations ilmestyy Xbox 360- ja PlayStation 3 -pelikonsoleille 4.11., sekä PC:lle ja 3DS:lle

Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games

Mario ja Sonic matkaavat kohti Lontoon vuoden 2012 kesäolympialaisia Nintendon ikonsoleille ilmestyvässä urheilupelissä. Lajeja löytyy jalkapallosta esteratsastukseen, melonnasta 100 metrin pikajuoksuun, pöytätennikseen ja moniin muihin lajeihin. Lajivalikoiman kerrotaan olevan edellistä olympiapeliä monipuolisempi ja laajempi.

Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games ilmestyy Nintendo Wii -pelikonsolille 18.11. ja 3DS:lle helmikuussa 2012.

Lisätietoja:

Lisää aiheesta

Kinect-pelit testissä: Crossboard 7, Dance Evolution, Dance Paradise, Fighters Uncaged, Get Fit With Mel B, Motion Sports, Sonic Free Riders, Sports Island Freedom ja Zumba Fitness

Mario & Sonic at the Olympic Winter Games (Wii)

Mario ja Sonic suuntaavat jälleen olympialaisiin

Sega vahvisti Sonic Generationsin

Sonic & Sega All-Stars Racing (PS3, Wii, Xbox 360)

Sonic Colors (Wii)

Sonic the Hedgehog 4 Episode 1 (PS3, Wii, Xbox 360)