Uusimmat

Spartan olikin Age of Empires Online

17.08.2010 11:35 Jukka O. Kauppinen

Microsoftin jo kertaalleen huolella kuoppaama Age of Empires -pelisarja tekee yllätyspaluun, yhtiö kertoo. Vaikka Microsoft sulki AoE-sarjan luoneen Ensemble Studiosin viime vuonna, on PC-pelikansan strategianälkä osoittautunut ylivoimaiseksi. Niinpä firma julkaisee uuden, moninpelaamiseen keskittyvän Age of Empires Online -nettistrategiapelin.

Age of Empires Online ”kutsuu pelaajan luomaan elävän ja kasvavan verkkomaailman, jonka voi jakaa niin kaverien kuin ystävällismielisten vastustajien kanssa. Kasvata pieni kreikkalainen kyläsi valtakunnaksi. Suorita tehtäviä yksin tai kaverien kanssa. Syöksy eeppisten tarinoiden ja hassujen hahmojen keskelle.”

Kaikkineen peli kuulostaa AoE:n ja Travianin sekoitukselta, etenkin pelin jatkuvan, ympärivuorokautisen luonteen ja ihmispelaajien keskeisen viestinnän ansiosta.

Peliä tekee Robot Entertainment, jonka uutisoimme hieman yli kuukausi sitten työstävän Project S/Spartan-nimillä luonnehdittua strategiapeliä. Sen arveltiin omaavan paljon yhteistä Age of Empiresien kanssa, mutta näemmä yhtäläisyyksiä oli ounasteltuakin enemmän.

Lisätietoja: http://www.ageofempiresonline.com/

Lisää aiheesta

Vanha Age of Empires -tiimi palaa strategiapelien pariin

Lue myös

Artikkeliyhteenveto: elokuisia artikkeleja Doplhin, Ghost Recon, Move, World of Tanks, XBLA-pelit, lautapelit…

eDomen arvosteluviikko: Castlevania, Commander, Hydro Thunder Hurricane, Naughty Bear, Sniper, Starcraft 2

id Tech 5 jatkossa vain Bethesdan peleihin

Oletko pelimies? Tunnistatko pelit yhden kuvan perusteella?

Muropaketin uusimmat