Uusimmat

Steamin pelätty jouluale alkoi, haluatko voittaa kaikki Steam-pelit?

20.12.2011 11:00 Miikka Lehtonen

Sanokaa hyvästi pankkitileillenne ja perheellenne: Steamin pelätty jouluale on alkanut. Seuraavan kahden viikon ajan tarjolla on päivittäin vaihtuvia megatarjouksia, joiden joukosta löytyy pelattavaa joka lähtöön. Mutta mitä onkaan tarjolla ensimmäisenä päivänä?

Steamin jouluale on yhtäläisesti pelätty ja odotettu tapahtuma. Tarjolla on suunnaton määrä hillittömän hyviä tarjouksia, mutta toisaalta ainakin minulla on Steamissa jo yli 200 peliä, joista kaikkia ei ole ikinä edes asennettu. Ja se määrä tulee taas nousemaan. Kyllä, minulla on ongelma ja sen nimi on LIIKAA HYVIÄ PELEJÄ LIIAN HALVALLA.

Mutta todella tammikuun 1. päivään asti mennään siis alennusten teemalla. Alennusten ja … mielettömän kisan? Alennusmyyntiin kun kuuluu taas päivittäin vaihtuvia pelihaasteita, joita suorittamalla saa joko lahjapaketin Steamin eeppisestä lahjapinosta tai palasen hiiltä. Hiiliä taas voi joko vaihdella peleihin tai säästää sitä kaikkien huikeinta palkintoa varten, sillä 2.1.2012 arvotaan kisan voittaja. Pääpalkinto? Vaivaisesti KAIKKI STEAM-PELIT.

Tautista. Mutta mitäs tänään sitten on tarjolla? No, liikaa kaikkea lueteltavaksi, joten poimitaan tärppejä. Kiinnostaisiko esimerkiksi…

  • Amnesia 3,74€
  • Orcs Must Die 3,49€
  • Metro 2033 2,49€
  • Molemmat Portalit yhteensä 8,74€
  • Just Cause 2 4,99€

Ja toki tarjolla on taas megapaketteja, joista saa kaikki julkaisijan pelit suorastaan naurettavan halvalla. Hajotkaa siis alennusmyyntiin.

Linkki: Steam

Lue myös

Hulluus laskeutuu – Call of Cthulhu -roolipeli tammikuussa

Kingdoms of Amalur: Reckoning -ensikosketus – miten fantasian all-stars-tiimi onnistuu?

Pohjois-Korean pelihistoriaa vuodesta 1982 saakka

Raymanin huikea paluu – lue arvostelu, katso kuvagalleria

Muropaketin uusimmat