Uusimmat

Uudesta Alan Wakesta riittää pelattavaa iltapäiväksi

16.01.2012 17:15 Miikka Lehtonen

Ainakin meikäläinen ja Kauppinen ovat Alan Wake’s American Nightmaresta aika innoissaan, sillä alkuperäinen oli kummankin vuoden pelit -listalla toissavuonna. Pelisarjan seuraava osahan ilmestyy Xbox Live Arcaden välityksellä ja Remedyn edustajien mukaan tulee olemaan noin iltapäivän mittainen.

GameTrailers-saitin videohaastatteluun istahtanut Remedy-mies Oskari Häkkinen kertoi, että American Nightmare tulee olemaan noin 4-5 tuntia pitkä. Siis yksinpelitarinaltaan. Ennen kuin kukaan repii pelihousujaan ja peittelee itseään tuhkapinolla, siinä ei suinkaan ole vielä kaikki pelin sisältö. 4-5 tuntia edustaa Häkkisen mukaan ”silmälaput silmille” -henkistä läpipeluuta, jossa ei piitata pelin lukuisista salaisuuksista ja kätketyistä jutuista.

Tarjolla on muodikkaasti myös Horde Mode -henkinen Fight ’til Dawn -pelitila, jossa Alan Waken pitää selvitä vihollisten rynnäköistä pitkän yön läpi.

Aiemminhan Remedyn edustajat kertoivat, että jos alkuperäinen Alan Wake oli Twin Peaks -henkinen outoilu, nyt tunnelma on lähempänä Quentin Tarantinon leffoja. Samaten kuulimme, että peli tulee olemaan toiminnallisempi kuin alkuperäinen peli, jossa fiilistely ja tarina olivat suurissa osissa. Tämä sopii hyvin yksiin kestoarvioiden kanssa. Ja videon mukaan peli ei pääty siihen: jos pelaajat haluavat lisää Alan Wakea, sitä myös tullaan toimittamaan.

Odotus jatkuu ainakin täällä päin innokkaissa merkeissä, mutta ei enää mahdottoman kauan. Alan Wake’s American Nightmare kun on liitetty mukaan Microsoftin Xbox Block Partyyn, joka pyörähtää käyntiin 15.2.

Lähe: Gametrailers.com

Lue myös

Ion iCade muuttaa iPad-tabletin kolikkopeliksi

Mass Effect 3 vaatii Originin, ei ilmesty Steamissä

THQ kiistää peruutukset: kaikki hyvin

Wiikon wanha: Syndicate – korporaatiodystopiaa ja huumehemmoja