Uusimmat

Vanhat WoW-instanssit uusitaan Cataclysmin jälkeen

20.11.2010 18:30 Jouni Mäki-Panula

Blizzard uusii alkuperäisen World of Warcraftin vanhat instanssiluolastot Cataclysm-laajennuksen jälkeen.  Tavoitteena on saada vanhoista instansseista vähemmän hämmentäviä, lyhyempiä ja hauskempia, kertoi suunnittelija Corey Stockton. Esimerkiksi Uldaman ja Maraudon jaetaan nykytrendin mukaisesti pienempiin osiin, mutta myös Wailing Caverns ja Sunken Temple mullistuvat perin pohjin.

Jo aiemmin oli tiedossa, että Shadowfang Keep ja Deadmines saavat Cataclysmin myötä rinnalleen heroic-versiot, mutta myös normaaleja versioita päivitetään.

Blizzard kiinnittää lisäksi huomiota hautausmaiden sijaintiin suhteessa instansseihin. Tavoitteena on enintään 30 sekunnin juoksu hautausmaalta kuoleman jälkeen haamuna takaisin instanssin suuaukolle. Ajojen vauhdittamiseksi myös instanssien sisäiset teleportit yleistyvät.

Suurin osa instanssiuudistuksista koetaan vasta versiossa 4.1.0, joka on ensimmäinen merkittävä Cataclysmin jälkeinen päivitys. Shadowfang Keepin ja Deadminesin lisäksi ainoastaan Sunken Templen lupaillaan luovan nahkansa laajennusosan 7. joulukuuta tapahtuvan julkaisun yhteydessä.

Lue myös

Bizarre Creationsin tarina ei ehkä päättynyt sittenkään

Cities in Motion – suomalaista joukkoliikennettä Transport Tycoonin hengessä

Katso upouudet Deus Ex: Human Revolution -kuvat!

Suomalaiset saavat GT5:n ensimmäisinä Euroopassa

Muropaketin uusimmat