Uusimmat

Vietä iltasi ilmaisen pelisinfonian parissa!

23.09.2010 13:57 Miikka Lehtonen

Jos pidät peliaiheisesta musiikista, tänään kannattaa olla kello 21:00 vastaanottimen ääressä, sillä jo pienimuotoiseksi perinteeksi muodostunut Symphonic Legends pyörähtää käyntiin. Tarjolla on Nintendon pelien musiikille omistettu sinfoniakonsertti, jossa kuullaan tavallaan myös suomalaista osaamista, sillä demoskenelegenda Jonne ”Purple Motion” Valtonen on taas ollut mukana projektissa.

Vilkaiskaapa aluksi tätä:

 

Tänään olisi nimittäin tarjolla saman konserttisarjan uusin osa. Ensimmäisellä kerralla soitettiin vanhaa C64-musiikkia, viime vuonna Squaren roolipelien rakastetuimpia klassikkosävellyksiä ja tänä iltana Nintendo-musiikkia. Mukana menossa on myös Jonne Valtonen, joka on säveltänyt konsertin alkusoiton, sekä sovittanut konsertissa kuultavan The Legend of Zelda -osion.

Tarjolla tulee siis olemaan taas aimo annos klassista musiikkia pelimelodioihin yhdistettynä ja tietenkin sopuisaan nollan euron hintaan. Lähetyksen voi katsella tai kuunnella streamina Symphonic Legendsin kotisivulta.

Ettekö vakuuttuneet? Tässä maistiainen tämän illan tarjonnasta!

 

”Kannattaa kuunnella jo kuoronkin takia. Se kun on aivan älyttömän hyvä!”, mainostaa Valtonen itse. Kello 21:00. Be there.

Linkki:Symphonic Legends

Lisää aiheesta

Pelimusakonserttien sarja jatkuu: seuraavaksi Symphonic Legends

Symphonic Fantasies -pelimusiikkikonsertti lauantaina – kuuntele livenä nettiradiosta

Pelimuusikko siirtyi levyttäjien kastiin

Lue myös

Good Old Gamesin sulkeminen olikin huono jäynä

Facebookissa on 200 miljoonaa pelaajaa

Arvostelu: Recettear: An Item Shop’s Tale (PC)

Muropaketin uusimmat