Uusimmat

Witcher 2 -kuvagalleria – lue arvostelu, katso kasa kuvia

27.05.2011 16:15 Jukka O. Kauppinen

Witcher 2. Peukku tuli. Miksikö? Millä perusteella muka?

No… Vaikka tämän takia

Pelaaja tekee jatkuvasti valintoja, joilla on eri kokoisia vaikutuksia. Jotkut saattavat muuttaa muutaman ihmisen kohtaloa, toiset taas koko maailman. Jotta näitä valintojen ihmeellisiä seurauksia voisi tosissaan arvostaa, peli pitäisi toki pelata läpi pariin kertaan, mutta ehkä tämä auttaa ymmärtämään mittakaavaa: pelin jälkimmäisestä puoliskosta suurin osa on täysin eri sisältöä eri tehtävineen ja henkilöineen riippuen siitä, millaisen valinnan tekee ensimmäisen kappaleen lopussa.

Mikä parasta, oikeastaan missään näistä lukuisista kysymyksistä ei ole selvää oikeaa tai väärää vastausta, selvää hyvää tai pahaa. Ei ole mitään absoluuttisia totuuksia, vaan ainostaan sellaisia, joiden kanssa pelaaja pystyy itse elämään. On hienoa, että pelin aikana jouduin pitämään toista kymmentä kertaa pieniä miettimistaukoja pohtiessani, mihin päätyisin pelin pienemmissä tai suuremmissa valinnoissa.

Uudelleenpeluuarvo on siis valtaisa, mutta toisaalta yhdellä pelikerrallakin saa hyvin Witcher-henkisen kokemuksen: kaikkea ei tarjoilla hopealautasella ja moni kysymys jää vaille vastausta.

Lue koko arvostelu: The Witcher 2 (PC)

Ja arvostelun saatteeksi voit tsekata myös oheisen kuvagallerian, jossa on kaiken kaikkiaan 151 aitoa, suoraan pelistä otettua kuvakaappausta.

Näillä eväillä fantasian uumeniin.

Lisää aiheesta

The Witcher –ennakko (PC)

The Witcher (PC)

The Witcher Enhanced Edition (PC)

Muropaketin uusimmat