Uusimmat

World of Starcraftista tulee totta

18.01.2011 11:30 Miikka Lehtonen

World of Starcraftista on puhuttu ja huhuttu jo ties miten pitkään. Moni toivoisi, että Blizzardin aprillipiloissa ja muissa väkerryksissä esiintynyt Starcraft-massiivimoninpeli nähtäisiin oikeana pelinäkin. Nyt nähdäänkin, mutta asialla ei ole Blizzard, vaan Starcraft II -modaajat.

Normaalisti en jaksaisi edes uutisoida siitä, että joku urpo jossain Internetin peräalueilla on aloittanut kunnianhimoisen modin, koska suurin osa niistä kuolee karmeasti jättäen jälkeensä vain muutaman konseptirendauksen. Itse pelin koodaus kun on aika paljon vaikeampaa ja tympeämpää kuin kivan aseen väkertely. Ja voihan niin käydä World of Starcraftillekin, mutta tulosta on jo syntynyt.

Faniporukan tuunaama Starcraft II -mod pyrkii muuttamaan pelin WoW-tyyppiseksi nettiroolipeliksi, jossa pelaajat pääsevät hyppäämään Ghostien, Firebatien ja Marineiden saappaisiin ja ottamaan sitten matsia Starcraft II -hirviöiden kanssa. Se jutun suurin oikeutus on se, että peli on jo edistynyt ihan kivasti, kuten traileri todistaa.

 

Sanoin näin jo aikanaan ja sanon sen nyt: Starcraft II:n modaustyökalut ovat huikeat.

Mikäli joku haluaa osallistua projektiin tai muuten vain vakoilla tiimin touhuja, sen voi tehdä projektia varten pystytetyllä keskustelupalstalla.

Linkki: World of Starcraft

Lue myös

Vuoden 2010 parhaat pelit -äänestyksen tulokset

Warhammer: Invasion (Lautapeli)

Arvostelussa LittleBigPlanet 2

Vokseliräiskintä Voxatron ihastuttaa

Muropaketin uusimmat