Uusimmat

Valheim-pelaaja löysi keinon rakentaa merenalaisia rakennuksia – ilo ei kuitenkaan ehkä jatku pitkään

27.03.2021 18:38 Muropaketin toimitus

Alkuvuoden suurhitiksi noussut Valheim on innostanut pelaajia kokeilemaan, joka on nyt johtanut kokonaan merenalaisten rakennelmien olemassaoloon.

Reddit-käyttäjä AcanthisttaAny3260 julkaisi alla olevan videon, jossa hän esittelee vahingossa löytämäänsä keinoa, jolla voi rakentaa meren pinnan alle. Tavallisesti veteen astuessa pelaajat eivät voi tehdä mitään muuta kuin uida, mutta tähän löytyi hieman omintakeinen ratkaisu.

AcanthisittaAny3260:n mukaan veden alla voi hyvinkin rakentaa, kunhan hahmon jalat osuvat maahan. Tämä onnistuu rakentamalla kaarevia kattoja, jotka pakottavat pelaajat pinnan alle (Valheimissa ei voi sukeltaa -toim. huom). Jos pelaajan jalat koskettavat maata, peli ei rekisteröi hahmoa uivaksi, jolloin voi myös rakentaa mitä haluaa.

Teoriassa tämä antaa pelaajille mahdollisuuden luoda täysin veden päällä kelluvia rakennelmia, joskin keinon löytäjä varoittaa, ettei sukeltelu ole aina kovin helppoa toteuttaa. Koska kyseessä on myös käytännössä bugi, korjattaneen se jossain vaiheessa pelin tulevia päivityksiä.

Building underwater from r/valheim