Kevään hittipeliksi nousseen Valheimin fanit saivat kurjia uutisia – ”Olemme pahoillamme, että olette joutuneet odottamaan tätä”

12.06.2021 07:30 | Muropaketin toimitus

Iron Gaten huikea menestyspeli Valheim ei olekaan saamassa neljää laajennusta tänä vuonna.

Viisihenkinen studio joutui perumaan aiemmat lupauksensa huomattuaan alkuperäisen suunnitelman olleen heille aivan liian kunnianhimoinen. Mitään tulevasta neljästä laajennuksesta ei ole kuitenkaan peruttu, vaan ainoastaan siirretty edemmäksi.

”Kuten monet saattoivat epäillä, emme pysty julkaisemaan tänä vuonna neljää päivitystä. Sen sijaan julkaisemme Hearth and Home -päivityksen [syksyllä], ja poistamme väliaikaisesti julkaisusuunnitelmamme tehdäksemme siihen muutoksia. Olemme pahoillamme, että olette joutuneet odottamaan tätä päivitystä”, studio kertoo Steam-päivityksessään.

Tekijät jatkavat, etteivät he odottaneet pelille niin suurta suosiota ja valtavaa pelaajamäärää, joiden ansiosta odottamattomat bugit ja niiden korjaus nousi entistä tärkeämmiksi. Kehittäjien tavoitteena onkin ollut alusta lähtien turvata sulava ja vakaa pelikokemus ja jättää kokonaan uusi sisältö tuonnemmaksi.

Tuleva Hearth and Home on Valheimin ensimmäinen iso päivitys, joka lisää peliin liudan uutta rakennettavaa ja kokkailtavaa. Peliin lisätään ainakin kymmenen uutta reseptiä ja kokkauksen merkitystä taisteluissa kasvatetaan entisestään.

Lue myös: Testasimme vuoden ensimmäisen hittipelin – Valheim on ruma, mutta upea selviytymispeli viikinkien maailmassa jo nyt