UUSIMMAT

Valve Index VR -lasien ennakkotilaukset käynnissä

03.05.2019 10:31 | Muropaketin toimitus

Valve Index

Valve on odotetusti esitellyt omat Index-nimiset VR-lasinsa. Ne erottuvat kilpailijoista muun muassa mahdollisuudella liikkua vapaasti huoneessa. Lasien etupuolen kamerat mahdollistavat myös lisätyn todellisuuden näkymän (AR).

Valve Index VR -laseissa on 1600 x 1440 resoluutiolla toimiva kaksoisnäyttö, jonka virkistystaajuus on 120 hertsiä. Lasit tukevat myös 80 ja 90 hertsin virkistystaajuuksia sekä kokeellista 144 hertsin virkistystaajuutta. Äänentoistoa varten laseissa on kaksi korvien päälle asettuvaa kaiutinta ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä omien kuulokkeiden käyttöä varten.

Valven virtuaalilasit tukevat SteamVR 1.0 ja 2.0 -tukiasemia, joista 2.0-tukiasemat tukevat vapaata liikkumista jopa 10 neliömetrin alueella. Ohjaimet puolestaan sisältävät 87 eri anturia, joilla seurataan käyttäjän käden tai sormien sijaintia, liikettä ja painetta. Tarkempia tietoja Indexin teknisistä ominaisuuksista löytyy täältä.

Valve Index -lasit, kaksi tukiasemaa ja ohjaimet sisältävän paketin voi nyt ennakkotilata 1079 eurolla Steamista, toimitusajankohdaksi luvataan elokuun loppu. Pelkät lasit ja ohjaimet maksavat 799 euroa ja niiden toimitusajankohdaksi luvataan 31. päivä heinäkuuta.

Muropaketin uusimmat