Uusimmat

Valve lupaa: Artifactia voi pelata halvalla eivätkä korttien hinnat tule karkaamaan käsistä

16.10.2018 21:14 Muropaketin toimitus

Valve on luvannut, ettei Artifact-pakkojen hinnat nousisi yhtä korkeiksi kuin perinteisissä keräilykorttipeleissä.

Valve julkaiseen Artifact-korttipelinsä 28. päivä marraskuuta. Pelin rahoitusmalli tulee eroamaan merkittävästi aiemmista ilmaispelattavista korttipeleistä kuten Blizzardin Hearthstonesta: Artifact maksaa 20 dollaria ja lisäkortteja on mahdollista hankkia vain oikealla rahalla.

Kortteja voi kuitenkin myydä Steam Marketplacen kautta. Siksi monet ovatkin pelänneet, että harvinaisten ja suosittujen korttien ja sitä kautta kilpailukykyisten pakkojen hinnat nousisivat pilviin. Nyt Artifactia Valvella suunnitteleva Skaff Elias on kuitenkin luvannut PC Gamerin haastattelussa, että pelistudio aikoo varmistaa, että Artifactia voi pelata myös halvalla eivätkä korttien hinnat karkaa käsistä.

”Jos Artifactissa on yksi kalliimpi pakka, on siinä myös 10 edullista pakkaa. Haluamme, että Artifact pysyy sen hintaisena, että kaikilla on mahdollisuus pelata sitä. Takaamme, että peli ei tule sisältämään 500 dollarin arvoisia pakkoja”, Elias kertoo. ”Uskomme, että monet kilpailukykyiset pakat hyödyntävät useita yleisiä ja halpoja kortteja.”

Artifactin suljetun betatestauksen on määrä alkaa vielä tämän kuun loppuun mennessä.