Valve myönsi virheensä pelaajakadosta kärsineen Artifactin suunnittelussa ja korjasi ne uudella päivityksellä – Tarjolla myös ilmaisia kortteja

21.12.2018 14:20 | Muropaketin toimitus

Valven vain muutama viikko sitten julkaisema Artifact floppasi täysin pelaajamäärien suhteen. Nyt pelin suurimmat ongelmat on korjattu uudella päivityksellä.

Kuten Muropaketin arvostelussa totesimme, oli Artifactin varsinainen pelimekaniikka hyvin toimiva, mutta peli oli muuten julkaistu täysin keskeneräisenä. Nyt asioiden pitäisi olla paremmalla tolalla.

Jo aiempi päivitys lisäsi Artifactiin chat-systeemin, mutta nyt tarjolla on myös pelaajien kaipaa progressiota. Uusin päivitys lisäsi peliin kilpailullisen ranked matchmaking -järjestelmän. Tarjolla on myös progressiota pelin sisäisten tasojen muodossa ja pelaajat voivat hankkia pelaamalla ilmaisia korttipakkoja.

Valve teki täyskäännöksen myös korttien tasapainon suhteen. Aiemmin kehittäjä kieltäytyi muuttamasta korttien tasapainoa niiden arvon säilyttämiseksi, mutta nyt Valve on päättänyt viilata muun muassa ylivoimaisina pidettyjen Axen ja Drow Rangerin tasapainoa.