Valve vahvisti kehittävänsä valtavaan suosioon nousseesta modipeli Dota Auto Chessistä itsenäisen pelijulkaisun

22.05.2019 14:11 Muropaketin toimitus

Valve on tiedottanut, että se on päässyt sopimukseen Dota 2:n alla toimineen Dota Auto Chess -modipelin kehittäjien kanssa. Nyt Dota Auto Chessin pohjalta on luvassa virallinen pelijulkaisu.

Kiinalaisstudio Drodon kehittämässä Dota Auto Chessissä pelataan hieman shakkilautaa muistuttavalla pelilaudalla, jossa pelaajat valitsevat vuoroillaan eri Dota 2 -sankareita itselleen hieman korttipeliä muistuttavalla tavalla. Tavoitteena on luoda valituista sankareista tehokkaita kombinaatioita, joilla vihollisen voi päihittää.

Valven kiinnostuksesta Dota Auto Chessiä kohtaan on huhuttu jo muutaman kuukauden ajan. Nyt Valve on kertonut Dota 2:n virallisessa blogissa, että Dota Auto Chessistä tehdään itsenäinen peli. Nimekseen se saa todennäköisesti Dota Underlords.

Valve tulee kehittämään Dota 2 -teemaisen Dota Auto Chess -version yksin, sillä neuvotteluiden jälkeen Valve ja Drodo tulivat siihen tulokseen, ettei suora yhteistyö ole mahdollista. Alkuperäiset Drodo-kehittäjät luovat Dota Auto Chessin pohjalta puolestaan oman mobiilipelinsä, josta kerroimme aiemmin täällä.