Valven Artifact menetti alle kahdessa kuukaudessa 97 prosenttia pelaajistaan

15.01.2019 17:40 | Muropaketin toimitus | 1

Valven pari kuukautta sitten julkaisema digitaalinen korttipeli Artifact on menettänyt pelaajia tuhoisalla vauhdilla, eikä parannusta näy.

Aiemmin Artifact tippui jo Steamin sadan pelatuimman pelin joukosta. Nyt pelaajia on hävinnyt vieläkin lisää, sillä viime yönä pelin suosio laski kaikkien aikojen alimmalle tasolle vain 1639 yhtäaikaisella pelaajalla, kertoo Gaminglyf. Näin ollen peli on menettänyt julkaisunsa aikaisesta, jo sinällään melko maltillisista reilun 60 000 yhtäaikaisen pelaajan määrästä 97 prosenttia.

Valvella on sinällään kokemusta huonojen pelijulkaisujen kääntämisestä suosituiksi. Esimerkiksi Counter-Strike Global Offensivellä oli huonoimpina hetkinään sen julkaisun jälkeen vain noin 30 000 pelaajaa, mutta vuonna 2016 pelin ennätyspelaajamäärä ylitti 850 000.

Hyvin heikosta tilanteesta huolimatta Artifactilla on vielä mahdollisuus. Tänä vuonna järjestettävä miljoonan dollarin Artifact-turnaus sekä kesällä saapuva Artifactin mobiiliversio saattavat vielä kerätä osakseen uutta huomiota.

Keskustelu

Surullista luettavaa. Toivottavasti F2P mobiiliversio pelastaa tilanteen.

Suvereenisti paras DCG koskaan.

nm. yli 200h mittarissa

Muropaketin uusimmat