Vanhojen konsoleiden Assassin’s Creed Rogue julkaistaan remasteroituna maaliskuussa

12.01.2018 11:47 | Muropaketin toimitus | 394

Vuonna 2014 ilmestynyt Assassin’s Creed Rogue remasteroidaan nykyisen sukupolven konsoleille. Peliä kehuttiin aikanaan paremmaksi kuin samaan aikaan ilmestynyttä Assassin’s Creed Unitya.

Vuonna 2014 Assassin’s Creed -sarja teki merkittävän muutoksen. Edellisenä vuonna ilmestynyt Assassin’s Creed IV: Black Flag (2013) ilmestyi sekä nykyisen että edellisen sukupolven konsoleille, mutta vuonna 2014 Ubisoft julkaisikin yllättäen kaksi AC-peliä samoihin aikoihin: Assassin’s Creed Unity saapui Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle, ja Assassin’s Creed Rogue vain Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle.

Rogue jäi vähemmälle huomiolle Unityn rinnalla, mutta arvioissa sitä kehuttiin jopa paremmaksi kuin samaan aikaan julkaistua sisarteostaan. Esimerkiksi Muropaketin arviossa Rogue sai aikanaan 3,5 tähteä, siinä missä teknisistä ongelmista kärsineelle Unitylle liikeni vain 2,5 tähteä.

Nyt Black Flagin suora jatko-osa saapuu viimein myös nykyiselle konsolisukupolvelle. Game Informer uutisoi, että Ubisoft julkaisee Assassin’s Creed Roguen remasteroituna PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 20. maaliskuuta.

Alta näet Roguen remasteroidun version trailerin. Pelin hinnasta ei vielä ole tietoa.