Vasta kesällä konsoleille kääntynyt Marvel Heroes kuopataan vuoden lopussa

16.11.2017 10:01 | Muropaketin toimitus

Gazillion Enterainmentin kehittämän MMO-peli Marvel Heroesin serverit suljetaan vuoden lopussa. Marvel on ilmoittanut lopettaneensa yhteistyön Gazillionin kanssa.

Alunperin vuonna 2013 ilmestynyt, mutta konsoleille vasta kesällä kääntynyt Marvel Heroes lakkautetaan vuoden lopussa, kertoo Destructoid. MMO-toimintaroolipeli ei saanut neljää edellistä viikkopäivitystä, joiden piti tuoda peliin muun muassa Thor: Ragnarok -elokuvaan liittyvää lisäsisältöä.

Nyt Marvel on ilmoittanut pelin lakkauttamisesta tuoreella lausunnolla.

”Joudumme valitettavasti ilmoittamaan Marvel Heroesin faneille, että olemme lopettaneet yhteistyömme Gazillion Entertainmentin kanssa, ja että Marvel Heroes -pelit suljetaan”, lausunnossa kerrotaan.

Gazillion on sittemmin tiedottanut, että pelin serverit sulkeutuvat 31. joulukuuta 2017. Pelistä poistetaan pian mahdollisuus maksaa lisäsisällöstä, ja kaikki pelaajat voivat käyttää sisältöjä maksutta viimeiseen päivään asti.

Destructoidin mukaan Marvel Heroesin kehitys on kärsinyt ongelmista alusta lähtien. Ensimmäisen vuoden aikana Gazillionin kerrotaan irtisanoneen työntekijöitä peräti kolmessa erässä, mikä ei kerro hyvää studion tilanteesta. Marvel Heroes ilmestyi Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle Omega-versiona vasta kesällä, eivätkä konsolipelaajat näin ollen ehtineet nauttia pelistä kuin puolisen vuotta.