Vauhtisiili Sonic palaa pelien pariin vauhdilla – tulossa peräti kolme uutta peliä

28.05.2021 08:15 | Muropaketin toimitus

Sega on paljastanut kehittävänsä täysin uutta Sonic the Hedgehog -peliä, jonka aiottu julkaisuikkuna on vuosi 2022.

Pelin kehityksestä vastaa Sonic Team, joka työstää peliä PC:lle ja nykyisille konsoleille. Tulevasta pelistä ei kuitenkaan tiedetä tässä vaiheessa sen enempää, mutta siitä saatiin pikainen vilaus yhtiön eilisen lähetyksen päätteeksi, jossa nähdään Sonicin jalat vipeltämässä.

Täysin uuden Sonic-pelin lisäksi julkaisija vahvisti kaksi muuta Sonic-projektia, joista ensimmäinen on 7. syyskuuta julkaistava Sonic Colors Ultimate. Kyseessä on remasteroitu versio vuonna 2010 julkaistusta Sonic Colorista, ja se sisältää parannellut kontrollit, uuden pelitilan sekä parannellut grafiikat.

Sonic Origins pakkaa puolestaan alkuperäiset klassikot kokoelmaksi, joka julkaistaan niin ikään ensi vuonna. Kokoelma sisältää Sonic the Hedgehogin, Sonic the Hedgehog 2:n, Sonic the Hedgehog 3 & Knucklesin sekä Sonic CD:n. Kokoelmasta ei kuitenkaan kerrottu sen enempää.

Pelien lisäksi Segan maskotti nähdään myös toistamiseen valkokankaalla Sonic the Hedgehog 2:n merkeissä sekä Netflixiin saapuvassa 24-jaksoisessa Sonic Prime -sarjassa, joka ilmestyy vuonna 2022. Näiden lisäksi kesällä julkaistaan vielä Sonic Colors: Rise of the Wisps -animaatiosarja.