UUSIMMAT

Verenvuodatus päättyy – Niohin kolmas laajennus julkaistiin trailerin saattelemana

26.09.2017 22:22 | Muropaketin toimitus

Toimintaroolipeli Niohin kolmas ja viimeinen DLC-laajennus Bloodshed’s End on nyt julkaistu. Laajennuksen kerrotaan vievän pelin tarinan päätökseensä.

Talvella ilmestynyt, kehuttu toimintaroolipeli Nioh on saanut kolmannen ja näillä näkymin viimeisen DLC-laajennuksensa. 1600-luvun Japaniin sijoittuvan, fantasiaa ja todellista historiaa sekoittavan Niohin tarina saa päätöksensä tuoreessa Bloodshed’s End -laajennuksessa.

Sengoku-kauden loppuun sijoittuvassa Bloodshed’s Endissä päähenkilö William palaa kuukausia edellisen Defiant Honour -laajennuksen tapahtumien jälkeen taistelukentille, ja kohtaa viimeiset shogunaattia vastustavat joukot. Luvassa on tuttuun tapaan uusia tehtäviä, vihollisia ja suojelushenkiä, mutta myös kokonaan uusi pelimoodi The Abyss. PlayStation Blogin mukaan The Abyss on ikuisen taistelun areena, joka tarjoaa haasteita voimakkaimmille sotureille.

Bloodshed’s End kustantaa 9,95€ PlayStation Storessa, ja se kuuluu myös Niohin kausikorttiin. Kuten eilen kerroimme, on Niohista ilmestymässä myös kaikki laajennukset sisältävä Complete Edition -versio ainakin Japanissa. Täysversion julkaisusta länsimaissa ei vielä ole varmaa tietoa.

Alta näet Bloodshed’s Endin trailerin.