Veriraha kutsuu lainsuojattomat takaisin villiin länteen – Red Dead Onlinen uusin laajennos on nyt pelattavissa – samalla peliin lisättiin tuki DLSS-teknologialle

13.07.2021 19:21 | Muropaketin toimitus

Red Dead Onlinen uusin Blood Money -sisältöpäivitys on nyt pelattavissa.

Kuten kerroimme aiemmin, päivitys lisää peliin uusia rikollisaktiviteetteja, joita pelaajille tarjoaa Angelo Bronten oikea käsi, Guido Martelli. Pelaajat pääsevät suorittamaan uusia Crimes-tehtäviä, jotka nimensä mukaisesti kattavat kaikenlaisia rikoksia asuntojen ja hevoskärryjen ryöstöistä kidnappauksiin ja velkojen perintään. Lisäksi uutta pääomaa voi kerryttää ryöstämällä ympäri karttaa sijaitsevia asuntoja ja leirejä.

Riittävästi saalista haalineille tarjotaan puolestaan laajempia Opportunities-tehtäviä, jotka ovat studion mukaan ”keinoja, joilla pyritään estämään nousevan Lemoynen senaattorin aikeet estää Bronten toimeksiantoja”. Näitä voi suorittaa hieman eri tavoin. Opportunities-tehtäviä on heti julkaisussa tarjolla ainoastaan yksi, mutta niitä on tarkoitus tuoda kaksi lisää hieman myöhemmin.

Uuden pelisisällön ohessa Red Dead Online ja Red Dead Redemption 2 saivat tuen pelin suorituskykyä Nvidian RTX-näytönohjaimilla nostavalle DLSS-teknologialle.