Verta ja merkillisiä tappokoneita – Uusi The Humbe Choice -paketti tarjoaa edullista pelattavaa moneen makuun

08.09.2020 19:01 | Muropaketin toimitus

Syyskuun The Humble Choice -paketista löytyy moninainen kattaus kiinnostavia pelejä.

Syyskuun The Humble Choice -pelit on julkistettu, ja tällä kertaa pelikirjastoon on lisätty 12 erilaista julkaisua. The Humble Choice on maksullinen palvelu, jonka käyttäjät saavat pysyvästi joka kuukausi monia erilaisia pelejä.

Tällä kertaa tilaajille on tarjolla 12 julkaisua, jotka voi napata itselleen lokakuun 2. päivään asti. Maksupalvelun käyttäjät voivat ladata itselleen esimerkiksi pelit Generation Zero, The Occupation ja Strange Brigade.

Generation Zero vie pelaajat 1980-luvun Ruotsiin, jonka maaseudulle on ilmestynyt valtavan kokoisia ja vihamielisiä koneita. Pelaajan tulee selvitä ankarassa avoimessa pelimaailmassa, jossa helpotusta tarjoavat erilaiset tarvikkeet, joita on piilotettu pitkin aluetta. Lopullisena tavoitteena on selvittää, mistä koneet ovat tulleet.

The Occupation heittää tutkimaan vuosikymmenien takaista maailmaa, jossa on jotain pielessä. Pelaaja ryhtyy toimittajaksi, jonka tehtävänä on ratkaista mysteerin salaisuudet samalla, kun kello tikittää vääjäämättömästi kohti synkkiä tapahtumia.

Strange Brigade on kolmannesta persoonasta kuvattu räiskintä, joka sijoittuu 1930-luvulle, jossa pahantahtoinen ja muinainen hahmo on noussut vuosikymmenien mittaisesta unestaan. Peliä voi pelata myös moninpelinä.

Lisätietoa peleistä löytyy The Humble Choice -sivustolta, kertoo Tech Raptor -sivusto.