Vertailu paljastaa: Xbox One X:n pelit käynnistyvät nopeammin, mutta tuuletin pitää kovempaa ääntä

05.11.2017 11:19 | Muropaketin toimitus

TrueAchievements asetti Xbox One X:n rinnakkaisvertailuun perinteisen Xbox Onen kanssa. Microsoftin uutuuskonsoli käynnistää pelit nopeammin, mutta sen tuuletin pitää hieman kovempaa ääntä.

Xbox One X ilmestyy tulevana tiistaina, ja nyt maailman tehokkaimmaksi kehutusta konsolista on ilmestynyt jo ensimmäisiä arvioita. Yksi arvostelun julkaisseista sivustoista on TrueAchievements, jonka arviosta paljastuu muutama kiinnostava yksityiskohta.

Kuten alla olevista Twitter-upotuksistakin käy ilmi, käynnistää Xbox One X pelit keskimäärin selkeästi vanhaa Xbox Onea nopeammin. Pelistä riippuen pelin latausaika käynnistämisestä päävalikkoon on jopa 22%–44% nopeampaa Xbox One X:llä.

Toinen kiinnostava tieto liittyy konsolista lähteviin ääniin. TrueAchievementsin mittausten perusteella Xbox One X pitää keskimäärin hieman pienempää meteliä kuin edeltäjänsä, mutta poikkeuksen tekee konsolin tuuletin. Silloin kun X-konsolin tuuletin on päällä, pitää se kovempaa ääntä kuin tavallinen Xbox One.

Alta näet tilastot molemmista mittauksista. TrueAchievementsin arviosta voit lukea yksitykohtaisempia tietoja Microsoftin huippukonsolista.