Video: GTA-pikapelaajan suoritus kaatui uskomattoman huonoon tuurin – ”Millä todennäköisyydellä näin voi edes tapahtua?”

30.04.2021 10:10 | Muropaketin toimitus

Grand Theft Auto -pelien speedrun-suoritus jäi kiinni lukitusta ambulanssista.

Kotaku kertoo pikapelaajasta, jonka suoritus kaatui tilastollisesti huikean epätodennäköiseen ongelmaan. Pikapelaaja English Ben yritti pelata pelitrilogian GTA III, GTA: Vice City ja GTA: San Andreas läpi mahdollisimman nopeasti putkeen, mutta homma tyssäsi jo ensimmäisessä pelissä.

Ongelmaksi muodostui ambulanssi, jonka English Ben tarvitsi käyttääkseen hyväksi tiettyä pelibugia. Kyseisellä ambulanssilla on 30 prosentin mahdollisuus olla lukossa, joten useimmiten sen saa helposti käyttöönsä. Kävi kuitenkin niin, English Ben yritti turhaan avata auton ovea peräti kahdeksan kertaa. Joka välissä hän joutui tietysti tappamaan pelihahmon yrittääkseen uudelleen.

LUE MYÖS: Video: GTA:n pikapeluuennätys kaatui uskomattomaan mokaan – pelaaja näppäili vahingossa huijauskoodin

Kuten alla oleva videokin kertoo, todennäköisyys sille että ovi on lukossa kahdeksan kertaa peräkkäin on jotakuinkin 0,0066 prosenttia. Ei mikään ihme, että English Benin mukaan kyseessä on ”todennäköisesti epäonnisin GTA-pikapelaamisen hetki, jonka tulemme koskaan näkemään”.

Muropaketin uusimmat