UUSIMMAT

Video: GTA:n pikapeluuennätys kaatui uskomattomaan mokaan – pelaaja näppäili vahingossa huijauskoodin

14.10.2018 13:40 Muropaketin toimitus

Grand Theft Auto: San Andreas -pelaaja yritti rikkoa oman mailmaennätyksensä, mutta yllättävä kömmähdys teki lopun hyvästä yrityksestä.

Pikapelaaja LelResetillä on hallussa Grand Theft Auto: San Andreas -pelin (2004) pikapelaamisen maailmanennätys Any%-sarjassa. Vajaa kuukausi sitten LelReset nimittäin läpäisi pelin ajassa 4 tuntia, 2 minuuttia ja 2 sekuntia.

Eurogamer kertoo kuitenkin, että LelReset yritti äskettäin peitota aiemman ennätyksensä suorassa striimissä, mutta yritys kaatui yllätävään virheeseen. Alla olevassa videopätkässä näet, kuinka LelReset onnistui parin tunnin pelaamisen jälkeen vahingossa näppäilemään huijauskoodin, jonka johdosta hänen eteensä tielle ilmestyi taisteluhelikopteri.

Helikopterin kiertäminen ei olisi aiheuttanut kuin muutaman sekunnin viiveen, mutta speedrun-yhteisö ei hyväksy tuloksia, joissa käytetään huijauskoodeja, vaikka ne olisivat vahinkoja. Tulosta ei esimerkiksi olisi listattu Speedrun.com-sivustolle.

LelReset jatkoi kuitenkin pelisessiotaan, mutta viimeinen niitti oli pelihahmon ajautuminen vahingossa laivan sisään pelibugin kautta. Toivottavasti pelaajan seuraava yritys sujuu paremmin.