Video: Näin Call of Duty: Warzonen pelaajat kamppailevat itse huijareita vastaan

28.04.2021 09:00 | Muropaketin toimitus

Call of Duty: Warzonen uudella kartalla voi etsiä tiensä pelialueen alle, mutta innokkaat vigilante-pelaajat kamppailevat huijareita vastaan.

Eurogamer kertoo, että Call of Duty: Warzonen uudistuneella Verdansk-kartalla on jo keksitty tapa päästä bugien avulla pelialueen alapuolelle, josta käsin vihollisia on helppo kukistaa. Reddit-käyttäjä JuuliusCaesar69 otti kuitenkin huijarien keinot käyttöön ja käänsi ne heitä itseään vastaan.

Redditissä levinneellä, suositulla videolla pelaaja löytää epäilyttävästi parkkeeratun auton, seuraa sen avulla huijareita kartan alapuolelle ja metsästää heidät käsiinsä. Muut pelaajat ovat tiettävästi ottaneet oppia tästä vigilantesta ja torjuneet kartan alle ryömineitä huijareita omissa peleissään.

LUE MYÖS: Myös pelistudio vihaa Call of Duty: Warzonen huijareita – ”paras työmme menee hukkaan”

Koska kartan alle pääsee juuri autojen avulla, on huijarit myös mahdollista vangita pelialueen ulkopuolelle pysyvästi siirtämällä ajoneuvoa tai tuhoamalla se. Pelaajien kannattaa ylipäätään pitää silmällä epäilyttävästi parkkeerattuja autoja, sillä ne voivat vihjata huijareiden olevan liikkeellä.

Pelistudio Raven Software on luvannut pikaista bugikorjausta tähän ongelmaan, joten toivottavasti kartan alapuolella seikkailevista vihollisista ei enää kauan jouduta kärsimään. JuuliusCaesar69:n videon näet alta.

Muropaketin uusimmat