Video: Tällainen tosielämän tankki annetaan sille sotapelin joukkorahoittajalle, jolla on syvimmät taskut

20.02.2019 21:59 | Muropaketin toimitus

Joukkorahoituksen voimin Escalation 1985 -sotapeliä kehittävä Icebreaker Interactive -studio on luvannut lahjoittaa peliä suurimmalla mahdollisella summalla rahoittavalle aivan oikean tankin.

Escalation 1985 -sotapelin kimpussa olevalla Icebreaker Interactive -studiolla on tarjolla mojova palkinto sille, joka päättää rahoittaa peliä isoimmalla mahdollisella summalla. Rahamäärä ei ole aivan mitätön: kyseessä on 35 000 dollarin eli noin 30 000 euron potti.

Ajoneuvo on BRDM-2 -miehistönkuljetusajoneuvo, joka palautetaan ennen luovutusta täysin sen alkuperäiseen loistoonsa. Menopelin mukana ei valitettavasti tule aseistusta, mutta sitäkin enemmän kaikenlaista asiallista peliin liittyvää tavaraa, uutisoi Techraptor-julkaisu.

Escalation 1985 tulee olemaan realistinen yhdistelmä FPS-räiskintää ja tankkisimulaatiota. Kehittäjät suunnittelevat peliin valtavaa tuhansien pelaajien moninpelikampanjaa, joka levittäytyy monien maiden halki. Lisätietoa PC:lle kehitettävästä pelistä löytyy sen nettisivuilta.